„Cineva mi-a luat copilul de lângă mine” O mamă și-a găsit fiica decedată în propria casă și este convinsă că adolescenta a fost ucisă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 dec 2023, 12:20

„Cineva mi-a luat copilul de lângă mine” Mama unei tinere și-a găsit fiica decedată în propria casă și este convinsă că adolescenta a fost ucisă

Sursa: Facebook Liz Medina

Strigătul de disperare este al unei mame din Statele Unite, care a descoperit-o pe fiica ei de 16 ani moartă în propria lor casă și este convinsă că a fost ucisă.

Lizbeth Medina, în vârstă de 16 ani, era așteptată la parada de Crăciun, dar nu s-a prezentat. Acest fapt a ridicat semne de întrebare pentru mama sa, care a pornit în căutarea tinerei.

Atunci când Jacqueline Medina nu a observat prezența fiicei sale la parada festivă, a simțit că ceva nu era în regulă și s-a grăbit acasă, potrivit New York Post.

Adolescenta de 16 ani a fost găsită fără viață în propria casă

Când a ajuns acasă, mama tinerei a avut un șoc: și-a găsit fiica fără viață în apartamentul pe care cele două îl împărțeau în Texas.

Femeia a alertat imediat autoritățile, acestea ajungând la fața locului. Din nefericire, echipajele medicale nu au mai putut face nimic și, în ciuda eforturilor de a o salva, s-a constatat decesul tinerei.

Citește și: Giulia, studenta ucisă brutal de iubit, a fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni. Ce s-a întâmplat în momentul în care sicriul a fost scos din biserică

„Odată ce am găsit-o, mi-am dat seama că nu mai era...Cuvintele nu pot explica ce am simțit în acel moment când am găsit-o pe fiica mea. Tot ce pot spune este că sper din toată inima că se va face dreptate pentru fiica mea”,  a declarat mama tinerei, răpusă de durere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama tinerei este convinsă că fiica ei a fost ucisă și cere să se facă dreptate

„Nu existau droguri, nu exista nimic de genul acesta. Fiica mea a fost găsită într-un mod în care nicio mamă nu ar trebui să-și găsească vreodată copilul. Cineva mi-a rănit copilul, cineva mi-a luat copilul de lângă mine ”, a spus femeia.

Investigatorii nu au transmis nicio informație cu privire la aspectul locului crimei și nici dacă au existat indicii ale unei confruntări.

Citește și: Crimă învăluită în mister. Doina a fost găsită înjunghiată într-un apartament închiriat din Franța, după doar două ore după ce și-a găsit cazarea. Tânăra ar fi fost confundată

„Vreau ca ucigașul fiicei mele să fie găsit și prins și pus în spatele gratii”,  a declarat mama. 

Jacqueline Medina a rămas acum fără cea mai de preț persoană din viața sa, dar va rămâne mereu cu amintirea unei „fetițe deosebite, plină de iubire, bună și cu un suflet mare.”