Ciorba de potroace

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:32

Cost estimativ: 25 lei pentru 5 persoane

 

Ciorba de potroace
Cost estimativ: 25 lei pentru 5 persoane
Ingrediente
Tacamuri de pui
2-3 cepe mari
Un morcov
2 bucati albitura (pastarnac si patrunjel)
1-2 cartofi
O lingura bulion
Un ardei gras
O legatura patrunjel una de leustean
1 litru zeama de varza sau bors
Un ou
Sare, piper
Mod de preparare
Se spala bine tacamurile, se taie bucati  mici, se fierb intr-o oala mare si se
spumuieste.
Dupa ce se ia spuma, se adauga radacinoasele taiate cuburi marunte si se fierbe pana se inmoaie si se desface carnea de pe oase. Se drege de sare si piper.
Se adauga ceapa, ardeiul si se fierbe inca 20 minute, se adauga bulionul si zeama de varza, se mai fierbe 5 minute si se ia de pe foc.
Se bate un ou, se adauga in ciorba luata de pe foc si se amesteca bine sa se faca frecatei.
Se adauga si patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

Ingrediente

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tacamuri de pui
2-3 cepe mari
Un morcov
2 bucati albitura (pastarnac si patrunjel)
1-2 cartofi
O lingura bulion
Un ardei gras
O legatura

patrunjel
O legatura leustean
1 litru zeama de varza sau bors
Un ou
Sare, piper


Mod de preparare


Se spala bine tacamurile, se taie bucati  mici, se fierb intr-o oala mare si se spumuieste. 
Dupa ce se ia spuma, se adauga radacinoasele taiate cuburi marunte si se fierbe pana se inmoaie si se desface carnea de pe oase.

Se drege de sare si piper.Se adauga ceapa, ardeiul si se fierbe inca 20 minute, se adauga bulionul si zeama de varza, se mai fierbe 5 minute si se ia de pe foc.
Se bate un ou, se adauga in ciorba luata de pe foc si se amesteca bine sa se faca frecatei.
Se adauga si patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

 

 

Taguri: