Ciorba de potroace
Cost estimativ: 25 lei pentru 5 persoane
Ingrediente
Tacamuri de pui
2-3 cepe mari
Un morcov
2 bucati albitura (pastarnac si patrunjel)
1-2 cartofi
O lingura bulion
Un ardei gras
O legatura patrunjel una de leustean
1 litru zeama de varza sau bors
Un ou
Sare, piper
Mod de preparare
Se spala bine tacamurile, se taie bucati mici, se fierb intr-o oala mare si se
spumuieste.
Dupa ce se ia spuma, se adauga radacinoasele taiate cuburi marunte si se fierbe pana se inmoaie si se desface carnea de pe oase. Se drege de sare si piper.
Se adauga ceapa, ardeiul si se fierbe inca 20 minute, se adauga bulionul si zeama de varza, se mai fierbe 5 minute si se ia de pe foc.
Se bate un ou, se adauga in ciorba luata de pe foc si se amesteca bine sa se faca frecatei.
Se adauga si patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Ingrediente
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii
Tacamuri de pui
2-3 cepe mari
Un morcov
2 bucati albitura (pastarnac si patrunjel)
1-2 cartofi
O lingura bulion
Un ardei gras
O legatura patrunjel
O legatura leustean
1 litru zeama de varza sau bors
Un ou
Sare, piper
Mod de preparare
Se spala bine tacamurile, se taie
bucati mici, se fierb intr-o oala mare si se spumuieste.
Dupa ce se ia spuma, se adauga radacinoasele taiate cuburi marunte si se fierbe pana se inmoaie si se desface carnea de pe oase.
Se drege de sare si piper.Se adauga ceapa, ardeiul si se fierbe inca 20 minute, se adauga bulionul si zeama de varza, se mai fierbe 5 minute si se ia de pe foc.
Se bate un ou, se adauga in ciorba luata de pe foc si se amesteca bine sa se faca frecatei.
Se adauga si patrunjelul si leusteanul tocate marunt.