Ciorba de vacuta
Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
500 g pulpa de vacuta
2-3 cepe
2-3 morcovi
O telina
2-3 ardei grasi culori diferite
O mana de fasole verde
Un cartof mare
O legatura verdeata
Sare, piper, lamaie sau otet
Mod de preparare
Se spala carnea, se taie cuburi mici, se pune la fiert.
Cand a dat in fiert, se spumuieste, iar dupa ce carnea a fiert, se adauga sare, legumele tocate cuburi si fasolea verde.
Se fierbe timp de 15-20 minute, se ia de pe foc si se drege cu sare, piper si zeama de lamaie sau otet.
Se adauga verdeata.
Ingrediente
500 g pulpa de vacuta
2-3 cepe
2-3 morcovi
O telina
2-3 ardei grasi culori diferite
O mana de fasole verde
Un cartof mare
O legatura verdeata
Sare, piper, lamaie sau otet
Mod de preparare Se spala carnea, se taie cuburi mici, se pune la fiert.
Cand a dat in fiert, se spumuieste, iar dupa ce carnea a fiert, se adauga sare, legumele tocate cuburi si fasolea verde.
Se fierbe timp de 15-20 minute, se ia de pe foc si se drege cu sare, piper si zeama de lamaie sau otet.
Se adauga verdeata.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”