Ciorba moldovenească cu hribi

Actualizat: 26 feb 2017, 10:26

Doamnelor şi domnilor, vă invităm la masă acum. Bucătăresele din Moldova v-au pregătit o ciorbă de hribi cum numai în satul lui Creangă se face.

Aşa reţetă mai rar aţi văzut. Doar moldovencele cele mai pricepute îi ştiu secretele. Tati Meza a învăţat-o de la mama ei acum vă arată şi dumneavoastră cum se face o ciorbă de hribi. Pentru această reţetă aveţi nevoie de legume, orez, condimente, sos de roşii şi puţin borş. Şi nu uitaţi de ingredientul principal, hribii. morcov păstârnac ceapă ardei roşu roşii pătrunjel orez piper bullion borş de putină hribi A venit şi momentul în care trebuie adăugaţi hribii.

Încă nu se găsesc în pădure aşa că dacă aveţi în cogelator e tocmai bine. Se pot înlocui şi cu ciuperci dar gospodina noastră spune că ciorba va avea alt gust.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei

 

Taguri: