Sandu Ciprian are varsta de 23 de ani si este influencer și pasionat de gaming și fitness.

Sandu Ciprian are 23 de ani și provine din Osica de Sus, județul Olt. Acesta a traversat momente dificile în viața sa, dar s-a reinventat prin sport și determinare. Ciprian este motivat de dorința de a câștiga și de iubirea pentru aventură. Participarea lui la "Insula de 1 milion" este o dovadă a voinței sale de a trăi pe deplin fiecare experiență.

Cine e Ciprian de la "Insula de 1 milion"

Ciprian are o carieră în online și este pasionat de sport. Tânărul va aduce un mix inedit de abilități în competiție, iar secretul său constă în ambiție și în decizii calculate, sprijinite de un citat care l-a ghidat mereu: "Dacă vrei să evoluezi rapid, găsește-ți un mentor".

Acesta a devenit cunoscut în România datorită clipurilor muzicale pe care le realizează pentru marii artiști din țară. Ciprian Sandu este cunoscut în mediul online sub numele de Cipri RAW.

Citește și: Cine este Sandu Ciprian, concurentul de la „Insula de 1 milion”: Este influencer și realizează clipuri muzicale pentru artiștii cunoscuți din România

De ce a venit Ciprian la „Insula de 1 milion”

Marele atu al lui Ciprian este faptul că rezolvă problemele, iar în cadrul emisiunii Insula de 1 milion, tânărul își dorește să arate publicului și celelalte calități ale sale, precum competitivitatea, dar și perseverența de care dă dovadă atât în viața personală, cât și în afaceri.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Deși Ciprian are multe calități ce îl pot ajuta să ajungă cât mai departe în cadrul emisiunii „Insula de 1 milion”, tânărul recunoaște că cel mai mare defect al său este că îi place să-i manipuleze pe cei din jur. Ciprian se consideră genul de persoană care preferă să observe atent ce se întâmplă în jurul său înainte să acționeze și crede că acest lucru îl va ajuta în competiție.