Ciprian Marica: "Sunt dezamagit de Ilinca". Uite ce calitati trebuie sa aiba o femeie ca sa-l cucereasca pe fotbalist!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:47

In urma cu mai bine de doi ani Ilinca Vandici a fost surprinsa de paparazzi in timp ce iesea din casa lui Ciprian Marica imbracata in pantalonii fotbalistului si de aici a inceput o frumoasa relatie.

Cu toate acestea se pare ca forbalistul nu i-a fost fidel, ci a inselat-o cu nimeni alta decat Bianca Dragusanu. Chiar daca si-au spus adio anul trecut in septembrie, Ilinca nu s-a grabit sa spuna adevaratul motiv al despartirii. Recent prezentatoarea a dezvaluit care a fost adevaratul motiv al despartirii dintre cei doi. Astfel, in direct in cadrul emisiunii "CanCan TV" a intrat Ciprian Marica pentru a spune care este parerea lui despre subiectele care au aparut in ultima perioada in presa.


"Am preferat sa nu dau nicio declaratie deoarece vreau ca viata mea privata sa-mi apartina. Nu fac lucruri de care sa-mi fie rusine. Eu am invatat sa respect din acesta cauza nu vreau sa ma dau parerea fata de a spus Ilinca. Ea este libera sa spuna ce vrea ea"
, a spus Ciprian Marica.

Intrebat daca ar incerca sa o impace pe Ilinca fotbalistu a spus: "Sunt putin dezamagit deoarece a facut parte din viata mea doi ani de zile si imi este greu sa-i accept parerea, dar o inteleg.
Eu respect persoana care a fost langa mine"
, a mai adaugat fotbalistul. In ciuda insitentelor Andreei Mantea, Ciprian Marica nu a vrut sa dezvaluie nimic despre viata privata a lui spunad.

"Cel mai important ca acea fata sa aiba o caldura interioara", atat cere Marica de la o femeie care sa-i devina posibila iubita. Cat despre Ilinca acesta a spus ca prima data a vazut-o la televizor si acesta a marturisit ca el a facut primul pas in relatia cu prezentatoarea.


"A fost destul de greu la inceput in Germania, dar acum m-am obisnuit. Nu primesc vizite asa cum se crede si am foarte multi prieteni aici. Am visat sa ma casatoresc, daca gaseam femeia potrivita ma casatoream",
a mai spus Marica.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.