Ciprian Silași, primele declarații din postura de proaspăt tătic! Fostul concurent de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oară

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 iul 2022, 00:30
Ciprian Silași, tata pentru a doua oara

Ciprian Silași trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Fostul concurent de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oara. Ce dezvăluiri a făcut artistul?

Fostul concurent de la Exatlon este în culmea fericirii, a devenit tată pentru a doua oră. De curând iubita artistului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Ciprian Silași, tată pentru a doua oară

Ciprian Silași a devenit din nou tată de băiat, într-o emisiune televizată artistul a oferit primele declarații din postura de proaspăt tătic.

Surse apropiate ale artistului au dezvăluit că iubita sa a născut natural, iar Manuela și bebelușul sunt sănătoși.

Fostul concurent de la Exatlon se declară un bărbat împlinit și trăiește cele mai frumoase clipe din viața lui.

”La prima naștere am avut ocazia și plăcerea să asist la naștere, am și filmat momentul.  Prima data a fost cu impact emoțional mai mare, că nu aveam experiență. Acum, la al doilea, deja am așteptări. A născut la o clinică privată, aici la Cluj.

Nu știu cât durează recuperarea ei, că a vrut să nască natural. A avut parte de o naștere ușoară, am dus-o la clinică la ora 3.00 și un pic, apoi am venit acasă, era deja vreo 5.00 și m-a sunat să-l văd pe ăsta mic. 
Nu am plâns de emoții.'',  a declarat Ciprian Silași.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cine este iubita insarcinata a lui Ciprian Silasi de la Exatlon 2! Cantaretul va deveni din nou tata peste nici doua luni

Războinicul a dezvăluit ce nume va purta bebelușul

Numele bebelușului a fost ales cu mare atenție, Ciprian Silași și iubita sa s-au gândit cu entuziasm, mai ales fostul concurent de la Exatlon care este dintr-o bucată.

”Eu sunt pe principiul, ori vrei ca mine, ori ca mine.”

Artistul a dezvăluit că prin intermediul unor jocuri i-a spus fiului său că urmează să aibă un frățior. Ciprian Silași a les să-i dezvălui această veste treptat fiului său și să-l facă să-și dorească un frățior.

 ” Am început să îi insuflu ideea de a avea un frățior și să nu fie brutal. 

E o schimbare pentru el. I-am insuflat dorința de a avea un frate. Mă vedea la soră-mea că vorbesc cu ea pe telefon, îi vedea numele și când s-au întâlnit a și zis că o știe că vorbesc cu ea la telefon.”,  a declarat Ciprian.

Citeste si: Ciprian Silasi si Cristian Geaman vin miercuri la Fan Arena: ''Facem impreuna cel mai frumos spectacol pentru voi''

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.