CIRC intr-un centru comercial din Timisoara! Iata cum si-au rezolvat problemele doi comercianti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 07:35

Circ de pomina intr-un centru comercial din banie. Sa vedeti cum si-au rezolvat litigiile comerciale eroii materialului urmator. Imaginile sunt savuroase!

Mai rar asa imagini ca acestea surprinse intr-un centru comercial, cand nu e buluc la tigai! Aparent din senin, un barbat pune la pamant un raft plin de produse! Doua femei- vanzatoarele standului- sar ca arse si se feresc in ultimul moment. Clientii raman cu gura cascata!

Gestul copilaresc este de fapt rabufnirea unui barbat in toata regula: Fanel Trandafir, un personaj cunoscut in Craiova sub numele de „Cimino” a scos fum pe nas cand a vazut ca cel cu care se cearta in instanta pentru delimitarea spatiului, n-a mai avut rabdare s-astepte decizia instantei si a

trasat singur spatiul.

Barbatul, zis „Cimino”, recunoaste ca a doborat rafturile si ar mai face-o o data- spune el- pentru ca ingradirea este ilegala. Asa ca scandalul s-a incheiat cu o operatiune de demontare.

Scandalul a ajuns si la politie. Omenii legii incearca sa stabilesca ce s-a intamplat: "s-a depus o plangere din partea reprezentantului unei societati comerciale sub aspectul savarsirii infractiunii  de distrugere.
Urmeaza ca la final sa se dispuna solutie prin unitatea de parchet".

Saptamana viitoare va incepe procesul pentru delimitarea spatiului. Instanta este cea care va decide daca si in ce conditii se poate face ingradirea.
##VIDEO121188##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii