Circ intre Anca si Dana Criminala! Cele doua au tipat si s-au jignit: "Degeaba te imbraci asa si incerci sa il iei pe Leo, nu o sa il ai" - Renata: "Esti un zero barat"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Transformarea uluitoare a Ancai a starnit un mare scandal in platoul WOWbiz. Dana Criminala si-a facut aparitia si a inceput sa tipe la Anca.

Ce sa spun, s-a imbracat Anca in rochie scurta. Eu am picioare, muschi. Degeaba te imbraci asa si incerci sa il iei pe Leo, nu o sa il ai niciodata. Nu treci peste mine niciodata. Stiu multe despre el pe care tu nu le stii. Nu stii nimic despre el, habar nu ai, degeaba zici ca esti sotia lui. Eu am un talent al meu de a face un barbat sa se simta barbat.

Smecheria te nasti cu ea si o ai in sange, tu habar nu ai. Sunt smechera, asa m-am nascut. Asta e valoarea mea!

Leo, tu ce ai cazut asa pe spate ca ai vazut-o pe Anca la rochie scurta? Eu am curaj sa apar naturala, fara nimic si sa ma confrunt cu Anca", a tipat Dana Criminala la WOWbiz.

Voi m-ati provocat sa vin asa. Ce intrebare, ce numar poarta la pantofi.
Ca i-ai luat tu pantofi lui... Nu ma intereseaza ce zici tu. Daca ai talent, unde e barbatul ta? Esti smechera, le iei banii si ii lasi. Te razbuni pentru ce ti-a facut sotul tau, ca te-a lasat singura sa cresti fata. Acum te razbuni ca ai dus-o greu. Iubirea ta sunt cremele si ce e scump", a atacat Anca fara mila." Vezi materialul video cu cearta dintre cele doua femei din viata lui Leo pe wowbiz.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.