Circulatia pe cea mai aglomerata linie de tramvai din Bucuresti, SUSPENDATA! Ce alternative au calatorii

Autor: Raluca Vitu

Circulatia liniei de tramvai 41 va fi suspendata, in perioada iulie – august 2019, intre Podul Grant si terminalul Ghencea.

Aceasta decizie a fost luata pentru finalizarea lucrarilor la Pasajul denivelat subteran Pod Grant, Podul hobanat peste Soseaua Virtutii si la Statia de metrou „Parc Drumul Taberei”, anunta PMB.

Primaria Municipiului Bucuresti a avizat in Comisia Tehnica de Circulatie din data de 04 aprilie 2019 urmatoarele lucrari:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  • Lucrari de reabilitare si consolidare Pasaj denivelat subteran Pod Grant;
  • Podul hobanat peste Sos. Virtutii, in cadrul obiectivului Penetratie si racord Splaiul Independentei – Ciurel – Autostrada Bucuresti – Pitesti;
  • Statia de metrou „Parc Drumul Taberei” pe Bd. Drumul Taberei, in zona intersectiei cu Str. Brasov in cadrul proiectului “Magistrala 5- Drumul Taberei- Pantelimon. Tronson 1”

Astfe, s-a luat decizia suspendarii circulatiei liniei de tramvai 41 in perioada iulie – august 2019, intre Podul Grant si terminalul Ghencea, pentru defasurarea lucrarilor la obiectivele de investitii,

anunta Primaria Capitalei, intr-un comunicat de presa, potrivit mediafax.ro.

Tronsonul liniei 41 ramane neafectat intre Casa Presei si Podul Grant, prin asigurarea schimbarii directiei traseului pe strada Turda. Pentru restul traseului- Pod Grant – terminalul Ghencea – se introduce linia naveta de autobuz 641.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.