Circulatia rutiera inchisa pe drumurile nationale din Constanta. Afla ce alte trasee mai sunt intrerupte!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:44

Sambata la ora 08:00 mai multe drumuri erau inchise din cauza precipitatiilor si a viscolului. Astfel circulatia rutiera a fost inrerupta pe Autostrada A2 intre Basarabi si Lazu, judetul Constanta si Bucuresti-Fetesti, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Conform dateleor de la centrul Infotrafic  circulatia rutiera este intrerupta din cauza zapezii si viscolului, pe toate drumurile nationale din Constanta, cu exceptia DN22C Murfatlar-Cernavoda si DN3 Murfatlar-Constanta.  Pe cele doua drumuri exista restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Infotrafic spune ca pana la ora 8.00 erau inchise A2 Bucuresti- Constanta; DN22 Ramnicu Sarat- Braila (judetul Buzau); DN3 Lehliu Gara- Calarasi (judetul Călarasi); DN24D Barlad- Galati (judetul Galati); DN2C Costesti- Smeeni- Pogoanele- Padina (judetul Buzau); DN22F Nalbant- Horia (judetul Tulcea); DN22D Macin- Caugagia (judetul Tulcea); DN23B Maicanesti
- Ciorasti- Codresti (judetul Vrancea); DN2N Bogza- Dumbraveni- Jitia (judetul Vrancea); DN23A Gologanu- Ciorasti (judetul Vrancea); DN2L Tisita- Panciu (judetul Vrancea); DN5A Hotarele- Mironesti- Varlaam (judetul Giurgiu).

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa evite deplasarile, iar daca acestea sunt neceesare, sa se informeze cu privire la prognoza meteorologica si starea partii carosabile in zonele ce urmeaza sa fie tranzitate, sa circule cu viteza redusa adaptata particularitatilor de drum, sa folosesca cu precadere frannele de motor si sa nu bruscheze comenzile vehiculului.


Vestea buna este ca la ora 10:00 s-a ridicat avertizare de Cod galeben de viscol si ninsori!

Sursa: mediafax.ro

 

Taguri: