Circulatia se desfasoara cu dificultate pe sase drumuri nationale! Vezi care sunt zonele afectate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:25

Ninsoarea a paralizat o parte din Romania, astfel pe sase drumuri nationale din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Hunedoara si Valcea, iar pe DN 2A, in Ialomita, traficul este blocat din cauza unui autotren care a derapat si a blocat ambele sensuri, informeaza CNADNR, potrivit Mediafax.

Traficul este ingreunat pe DN 59, in zona Moravita, si pe DN 59A, in zona Jimbolia, din judetul Timis. Punctul de Trecere a Frontierei Moravita a restrictionat autovehiculele de peste 7,5 tone pana miercuri, la ora 12:00, din cauza ninsorilor abundente din Serbia.

 

Pe DN 66A, in judetul Gorj, intre km 103-109, se circula cu dificultate, din cauza unor avalanse. Circulatia se desfasoara pe jumatate de cale pe DN67D, intre localitatile Godeanu (Mehedinti) si Baile Herculane (Caras-Severin), unde stratul de zapada asternut a ajuns de patru-cinci centimetri.

 

De asemenea, pe DN 7A Brezoi- Voineasa (judetul Valcea) se circula pe jumatate de cale din cauza zapezii, care masoara doi-cinci centimetri.

 

Totodata, pe autostrazile A1, A2, A3 si pe zeci de drumuri nationale din toate judetele este zapada intre unu si cinci centimetri. Trenurile pot avea intarzieri miercuri dimineata, circulatia feroviara desfasurandu-se in conditii de iarna, au anuntat reprezentantii CFR, potrivit Mediafax.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Codul galben de ninsori abundente si viscol a tinut pana miercuri, 12 decebrie, de la ora 12:00. 

Sursa: Mediafax

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.