Ciresele, accesorii pentru look-ul estival!

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 08:36

Ca sa-l aiba pe vino'ncoa, domnisoarele au inlocuit busuiocul din par cu ciresele.

Fructele rumene ca focul sunt, mai nou, accesorii pentru look-ul estival. Inainte sa ajunga in fata oglinzii, fetele s-au dus la cules de cirese. Pe tocuri!

Faceti cunostinta cu Anca, o tanara care nu doar ca vrea sa fie in pas cu moda, ci ii place sa isi surprinda placut admiratorii cu un stil noncomformist. Si daca tot e vara, s-a gandit sa profite de ciresele rumene. Nu pentru dieta sau vreo masca de infrumusetare, ci pentru accesorizarea tinutelor.

Asa ca s-a dus in gospodaria de la tara a lui nea' Gheorghe, renumit  in sat  pentru copacul cu fructe fragede.

Nea' Gheorghe, un pensionar de 92 de ani, e bucuros de oaspeti. Nu de alta, dar nu a mai primit in batatura asa o musafira sexy, din tinerete. La randul ei, Anca n-a mai fost intr-o gospodarie taraneasca de cand isi petrecea vacantele la bunici. A uitat ca la cules de cirese nu se merge imbracata ca la  club.

Domnisoara a fost cat pe ce sa-si rupa tocurile inalte. Dar sub indrumarea atenta a lui nea' Ghorghe, Anca a trecut testul de echilibristica. Cu chiu, cu vai, a reusit sa stranga un cos intreg de cirese proaspete.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si daca a promovat cu

brio proba cea mai grea, Anca a trecut la capitolul pe care il stapaneste cu desavarsire. Si-a chemat in vizita o prietena si s-au impodobit din cap pana-n picioare cu cirese.

Ciresele rumene le-au facut fetelor cu ochiul, asa ca nu s-au putut abtine sa nu guste din accesoriile comestibile.
Daca Diana s-a ales cu o coafura cu cirese, Anca si-a impodobit lantul de aur de la gat cu fructele  culese.


Acum, singura preocupare a fetelor este sa se afiseze rapid cu noul look. Nu de alta, dar ciresele sunt perisabile, iar coafura  nu va  rezista prea mult.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.