Citeste horoscopul lunii august! Afla ce surprize te asteapta, in functie de zodie!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:26

Citeste previziunile tale astrologice pentru luna august 2015.

Berbec

Foarte animata este aceasta luna, pe segmentele relationale. In primul rand este bine sa acorzi atentie si eforturi suficiente, relatiilor sentimentale si a celor cu copiii. Pana în preajma datei de 12 ale lunii mai ai sanse deosebite de a pune ordine si disciplina fie într-o relatie sentimentala deja existenta, fundamentata pe baze solide, fie te vei gandi serios, pe termen lung la o relatie noua, în functie de nevoile tale sufletesti actuale.

Totusi, resentimentele, nemultumirile amoroase sau cele care vizeaza relatiile cu copiii vor predomina întreaga luna. Intelept ar fi sa stai deoparte de implicatii sentimentale noi, pentru ca putin probabil sa exista sanse de durata a unei idile înfiripata pe parcursul lunii august. In a doua parte a lunii va slabi fiorul dragostei si atentia îti va fi atrasa de segmentul profesional si sanatate.

Se contureaza schimbari majore, izul acestora simtindu-l discret, dar suficient de puternic, încat sa îti dea de gandit.

Profita de lejeritatea sociala a lunii august si odihneste-te mai mult, planifica-ti controale medicale de specialitate si opteaza pentru un stil de viata sanatos.

Taur

Prima parte a lunii ar fi bine sa o dedici segmentului domestic, relationarii cu membrii familiei si cu rudele. Pana pe 15 august se mai pot petrece schimbari spectaculoase acasa, fiind vorba atat de amenjarea spatiului de locuit, cat si de achizitionarea unor obiecte patrimoniale valoroase sau chiar terenuri si case noi.
Fii prudent, deoarece exista riscul sa te grabesti sau din dorinta de a face lucrurile numai cum vrei tu poti uita de parerile celorlalti. Astfel a-i gafa serios în chestiuni familiale care îi privesc si pe cei dragi.

Mai ales la relatiile cu femeile din cadrul familei, neamului tau este nevoie sa acorzi atentie, pentru ca discordia este prezenta si încurca gandurile, vorbele, faptele. Relatiile sentimentale se îmbunatatesc vizibil în a doua parte a lunii.
Insa, pana atunci mai pot aparea animozitati si resentimente atat în relatia cu persoana iubita, cat si în relatia cu copiii.

Se contureaza o perioada în care îti vei schimba conceptiile si ideile despre iubire si implicatiile ei. Ba chiar vei simti adierile schimbarii si vizavi de modelul amoros dorit pana nu demult. Distractiile si aventurile vor interveni dupa 22 august, dar foloseste-le cu masura.

Gemeni

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”