// CITEȘTE ȘI TRIMITE // cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ilie. Urări în imagini. FOTO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 iul 2021, 16:16
mesaje sfantul ilie 2021 Foto(5)
Mesaje de Sfântul Ilie 2021
Sursa: unsplash

TRIMITE de Sfântul Ilie 2021 cele mai frumoase mesaje, urări, SMS-uri și felicitări. Nu rata ocazia de a trimite un gând bun celor care își serbează ziua de nume pe 20 iulie 2021.

TRIMITE cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie 2021. Pe 20 iulie 2021, data la care este sărbătorit Sfântul Ilie, o mulțime de români își serbează onomastica, astfel că nu trebuie să ratezi ocazia de a le trimite cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări. Este o zi cu adevărat specială pentru sărbătoriții zilei, astfel că trebuie să profiți de ocazie pentru a le trimite cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie 2021.

TRIMITE cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie 2021

TRIMITE cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie 2021 tuturor prietenilor, rudelor și apropiaților. Pentru că numele Sfântului Ilie este un nume destul de răspândit în România, cu siguranță și tu ai pe cineva drag care își serbează onomastica pe 20 iulie 2021, de Sfântul Ilie. Dacă în fiecare an te gândești ce mesaj să îi trimiți, astfel încât să faci o urare perfectă, atunci noi îți propunem o listă cu cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie 2021:

„Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale, să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie.”

„Fiecare zi din an este importanta, insa azi tu esti raza de soare care straluceste, pentru ca azi ai dreptul sa faci ce vrei, pentru ca e ziua ta si meriti sa ai parte de tot binele din lume, momente colorate, zambete memorabile si oameni dragi, frumosi, alaturi de tine! Un sincer la mulţi ani iti doresc!”

„O viata fericita, un drum presarat cu petale de trandafiri, dimineti insorite, visurile dragi sa ti le implinesti, sa fie toate ca in povesti! La multi ani alaturi de cei dragi!”

„La multi ani si multi bani! Visurile tale sa devina realitate, sa te simti implinit si fericit, drumul sa-ti fie presarat cu liniste, sa nu cunosti ce sunt lacrimile pe obraz si sa ai parte de multa iubire!”

„La multi ani! Iti doresc ca astazi sa te distrezi la maximum si sa ai parte de extrem de multa fericire, deoarece meriti tot ce este mai bun!”

„Sa ai parte de o zi plina de surprize frumoase si zambete, iar tot binele pe care l-ai facut celor din jur sa ti se intoarca inzecit! La multi ani!”

„In aceasta zi minunata iti doresc sa ai parte de tot ce are viata mai bun de oferit! La mulţi ani si sa nu iti pierzi niciodata zambetul cald!”

„Sa nu te schimbi niciodata, sa ramai aceeasi persoana optimista si puternica! La multi ani de ziua numelui!”

„Ma gandesc la tine azi, de ziua ta, si iti doresc tot binele din lume! Iti doresc petrecere frumoasa si multa bucurie alaturi de cei dragi sufletului tau!”

„Ceea ce iti doresc de ziua ta este sa continui sa iubesti viata si sa nu te opresti din a visa.

Sa te invaluiasca fericirea si norocul, nu doar astazi, ci intotdeauna! La mulţi ani!”

Citeste si:// SFÂNTUL ILIE 2021// Pe ce dată este Sfântul Ilie? Tradiții si superstiții! NU trebuie să faci asta de Sfântul Ilie!

SMS-uri de Sfântul Ilie 2021. Surprinde-i pe cei dragi cu o urare originală!

Dacă vrei ca de Sfântul Ilie 2021 să trimiți un SMS cu adevărat special, noi îți venim în ajutor. Aceste urări pot fi tastate imediat și trimise prin SMS, iar tu cu siguranță vei reuși să îi bucuri pe sărbătoriții zilei.

„Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire. La mulți ani!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Numele Sfântului Ilie pe care îl porți cu mândrie să te protejeze de rele și să îți aducă numai bucurii. La mulți ani!”

„La mulți ani frumoși și sănătoși! Să trăiești cu numele, 1000 de ani!”

„Porți un nume care are o mare însemnătate și trebuie să te mândrești cu acest lucru. La mulți ani binecuvântați!”

„Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc să-ţi fie bine, să ai noroc, fericire şi sanatate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi fericit! La mulţi ani!”

„Fie ca ziua ta si toate zilele de acum incolo sa iti fie incarcate de raze de soare, zambete, fericire, iubire si implinire! La multi ani!”

„Esti cea mai puternica si buna persoana pe care o cunosc, de aceea meriti sa ti se intample toate lucrurile bune, sa ai parte de sanatate si multe zambete! La mulţi ani!”

„Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer La multi ani!”

FELICITĂRI de Sfântul Ilie 2021

În cazul în care îți dorești să îi impresionezi pe cei dragi cu ajutorul unei imagini, atunci poți alege să trimiți o felicitare de Sântul Ilie 2021. Iată câteva variante din care să alegi:

Citeste si: CALENDAR creștin ortodox iulie 2021. Ce sărbători religioase sunt în luna iulie 2021?

 

 

Taguri: