Ciulamaua speriata, reteta de senzatie la Arena Bucatarilor! Uite care sunt ingredientele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 16:40

Ovidiu Cherametli este un bucatar din Constanta, castigator in cadrul competitiei "Arena Bucatarilor".

Pentru reteta sa, Ovidiu a folosit aripioarele de pasare, din care a format buzdugane, prin dezosare partiala. Ca sa isi pastreze forma, Ovidiu le-a "aratat cuptorul", adica le-a bagat la cuptor pentru cateva minute.

Apoi le-a bagat la fiert alaturi de celelalte parti componente, pentru a lega sosul de la ciulama.

In final, preparatul sau a aratat ca o adevarata opera de arta. Urmareste in materialul video de mai jos cum iti poti surprinde si tu musafirii cu un preparat traditional reinventat: ##VIDEO142545##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”