Ciuperca de Cartea Recordurilor! Iata ce a gasit o femeie intr-o padure din Romania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Cand a zarit-o, si-a facut cruce si nici nu a crezut ca exista o asemenea minune! De ani de zile cutreiera padurile, dar, se jura ca niciodata nu a mai intalnit asa ceva.

Poti hrani cel putin 25 de oameni la masa cu ce a gasit femeia! A stat ascunsa luni de zile in padure si nimeni nu a zarit-o. Pana cand  a aparut doamna Mariana: "Era mare si prea imi atragea privirea, initial am zis ca este o cochilie de melc, dupa aceea daca cochilia arata asa, atunci cum arata melcul, nici nu am curajul sa ma duc. Cand m-am apropiat de ea, nu mi-a venit sa cred, era ditamai ciuperca".



Incantata din cale afara, doamna Mariana a luat repede frumusetea de ciuperca si a dus-o direct in bucatarie! Proba cantarului- ciuperca are aproape 5 kilograme!

In mod normal aceasta ciuperca atinge dimensiuni mici de numai cativa centimetri, dar sunt si exemplare, extrem de valoroase, care cresc mult mai mari, intr-o noapte cat altele in zece. La fel ca si aceasta. Doamna Mariana nu a stat prea mult pe ganduri si s-a pus pe gatit ciuperca gasita in padure.


Ca prea i-a facut cu ochiul! Cum  ciuperca a fost uriasa, doamna Mariana  le-a dat  si la prieteni cate o bucata  si, cu toate acestea, tot i-a mai ramas. Ce mai, doamna Mariana poate sa stea linistita, are ce pune pe masa  multe zile de acum inainte!
##VIDEO114968##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii