Civan Canova (Rahmi) din "Furtuna pe Bosfor" si-a schimbat look-ul! Uite cum arata acum simpaticul actor

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:43

Rahmi, tatal lui Cihan din indragitul serial "Furtuna pe Bosfor", este unul dintre cei mai mari actori ai Turciei.

 

Civan Canova (Rahmi) din "Furtuna pe Bosfor" si-a schimbat look-ul! Uite cum arata acum simpaticul actor
Rahmi, tatal lui Cihan din indragitul serial "Furtuna pe Bosfor", este unul dintre cei mai mari actori ai Turciei. Implicat in numeroase productii cinematografice si de televiziune, Civan Canova a reusit de fiecare data sa capteze atentia publicului prin jocul actoricesc de mare clasa.
Chiar daca in serialul iubit de publicul roman, "Furtuna pe Bosfor" nu interpreteaza un rol tocmai pozitiv, maestrul stie sa se faca simpatic chiar si cu replicile negative, la fel ca si prietena si colega lui de serial Nursel Kose.
Desi este la o varsta venerabila, Civan Canova tine pasul cu mijloacele media si isi publica pe conturile de Facebook sau Instagram poze cu el si ii tine la curent pe fani cu activitatea lui.
De exemplu, pentru cel mai recent proiect al sau, Civan si-a ras de tot barba, schimbandu-i complet infatisarea. Tu l-ai recunoaste fara barba?

Implicat in numeroase productii cinematografice si de televiziune, Civan Canova a reusit de fiecare data sa capteze atentia publicului prin jocul actoricesc de mare clasa. Chiar daca in serialul iubit de publicul roman, "Furtuna pe Bosfor" nu interpreteaza un rol tocmai pozitiv, maestrul stie sa se faca simpatic chiar si cu replicile negative, la fel ca si prietena si colega lui de serial Nursel Kose.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Desi este la o varsta venerabila, Civan Canova tine pasul cu mijloacele media si isi publica pe conturile de Facebook sau Instagram poze cu el si ii tine la curent pe fani cu activitatea lui. De exemplu, pentru cel mai recent proiect al sau, Civan si-a ras de tot barba, schimbandu-i complet infatisarea.
Tu l-ai recunoaste fara barba?