Clara Bomboe, director de programe Kanal D: "Liderul este cel care crede in ceea ce isi propune"

Autor: B.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 18:50

Rareori ne gandim la oamenii din spatele sticlei, profesionistii. Ei dau forma visurilor si asteptarilor si o fac cu multa pasiune si profesionalism.

Clara Bomboe, director de programe, planificare si strategie la postul de televiziune Kanal D, care aniverseaza pe 1 martie 10 ani in Romania, isi vede cariera ca pe o forma de autoexprimare si implinire personala.

Se simte norocoasa fiindca munca ei in televiziune ii ofera posibilitatea sa isi exprime unicitatea. In timp, locul ei de munca a devenit o a doua casa, cu bucurii, probleme inerente si amintiri.

"Cea mai frumoasa amintire se leaga de perioada in care toata echipa Kanal D s-a mutat sub acelasi acoperis, la Romexpo, in 2012. Pana atunci, eram impartiti in doua: echipa stirilor si productie de emisiuni cu studiourile aflate in Romexpo, iar in sediul Anchor se afla partea de birouri de Programare, Marketing, Promo, Financiar, Research. Managementul nostru a considerat insa ca este mult mai eficient sa fim cu totii la un loc ca sa putem comunica mai bine si pentru a lucra ca o echipa.

Si chiar asa s-a intamplat: dupa aceasta mutare, am devenit cu adevarat o echipa si asta ne-a facut mai puternici".

Cat despre prima mea zi in Kanal D... Initial m-am angajat ca research manager, ma ocupam cu interpretarea audientelor, faceam recomandari de programe, de modificari de grila. Asta se intampla in urma cu 10 ani, am fost in echipa Kanal D inca de la infiintarea statiei, pe 1 martie.

Inca din primele zile m-a impresionat spiritul de competitie pe care il aveau managementul, colegii. In fiecare zi ne gandeam cu ce sa venim si mai bun in intampinarea telespectatorilor.

Cititi interviul complet in revista "Femeia de azi", aflata la toate chioscurile de difuzare a presei.

 

Taguri: