Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 09:57

Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare la Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D, in aceasta seara, la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate.

 In emisiunile care se regasesc in grila Kanal D, fie ca este vorba de „Stiri’”, Teo Show, ”Sport dieta si-o vedeta”,  este promovat constant un stil de viata sanatos, se pune accent pe preventie, sunt prezentate interviuri cu medici, nutritionisti, antrenori ai diverselor activitati sportive.

Printre invitatii Galei s-au numarat Principesa Margareta a Romaniei, Carmen Bruma, Diana Bart, Monica Pop, Cristina Herea, Doctor Carmen Orban – Managerul General al Spitalului Fundeni.

Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, aflata la cea de-a treia editie, isi propune sa premieze personalitati ale vietii publice din Romania care promoveaza principiile de viata sanatoase in randul comunitatii si care reprezinta modele demne de urmat.