Clarvazatoarea care a prevestit drama "Colectiv" anunta alte catastrofe: "Ne asteapta o noua revolutie" Maria Ghiorghiu sustine ca a vorbit cu Iisus!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2017, 09:41

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prevestit tragedia de la Colectiv si multe alte evenimente nefericite, a anuntat alte catastrofe. Femeia a povestit in cadrul emisiunii "Wowbiz" ce urmeaza sa se intample in Romania si nu numai.

Maria Ghiorghiu a vorbit despre copilaria ei si despre momentul in care si-a dat seama ca poate prevesti tragedii.

"Eu prevad tragediile care urmeaza nu numai in Romania, ci pe tot globul. Asa vrea Dumnezeu sa-mi arate. Tragedia de la Colectiv am vazut-o cu cinci zile inainte. Stateam la calculator, scriam si parca aveam ochi pe toate partile. Vedeam in spatele meu o incapere mare cu multa lume si vedeam oamenii lipiti unul de altul, era multa harmalaie, la un moment dat vad scena luminata, incaperea s-a umplut de fum, am auzit multa lume tipand, urland.

Nu stiam unde va fi, dar tot ce s-a intamplat acolo eu am vazut cu 5 zile inainte. Am auzit o bubuitura inainte de a cadea plafonul. Asa cum curge ceara de pe lumanare, asa curgea focul din plafon si cadea pe oameni. In clipa in care am vazut m-a cuprins o durere in suflet. M-am gandit la un incendiu. Cand s-a aratat la TV, am vazut incaperea care era aceeasi, tinerii, plafonul.
Am plans.
 Cred ca am inceput sa vad lucruri de mic copil, dar o luam ca pe o joaca. Parintii ma culcau in mijlocul lor. Eu vedeam cum din cer cobora pe o raza de lumina multe sfere colorate si veneau spre mine. Eu ridicam manutele din plapuma si ma jucam cu luminitele, parintii ma certau pentru ca nu ma credeau.
In 1995, m-a sunat mama sa-mi spuna ca a murit bunica.
Eu i-am spus ca stiam deja. O vedeam pe bunica mea cu o caldare cu cenusa si a murit sufocata in ea. Peste doi ani, mama a murit intr-un accident de masina, am visat-o. O vedeam pe mama mea, sora mea si nepotica de trei ani. In visul meu, ramane sora mea si cu nepotica, pe mama n-o mai vedeam. Am vazut cum din trupul mamei iesea ca o roua de lumina.
Din acel moment am stiut ca nu sunt vise, ci mesaje", a declarat Maria Ghiorghiu.
Mai mult, clarvazatoarea sustine ca a vorbit cu Iisus. "Odata am fost luata de doi ingeri pana la poarta luminoasa si mi-au spus sa intru. Pe pat era Iisus Hristos care arata asa cum il vedem noi in icoane. Mi-a facut semn sa stau acolo, mi-a pus o cruciulita la gat si mi-a spus: "Sa nu-ti pierzi credinta niciodata!", a adaugat ea.

De asemenea, Maria Ghiorghiu ne-a avertizat cu privire la catastrofele care vor urma.

 
"Ne asteapta vremuri grele. Ne asteapta o noua revolutie. Se va lasa cu varsare de sange. Urmeaza adevarata revolutie mare. Vedeam oameni revoltati, cu unelte in maini, soldati insangerati. Dumnezeu mi le arata pe toate. Pamantul se va scufunda in comuna Izvoarele. Populatia trebuie mutata. Mi s-a aratat cum pamantul era foarte lasat, gaurit, de sub casele din comuna asta.
Vor fi alunecari de teren.
 
Urmeaza al treilea razboi mondial. Prima tinta va fi Deveselu. Am vazut numai foc, totul era topit. Mai devreme sau mai tarziu Deveselu va disparea. Iisus Hristos va veni dupa al treilea razboi mondial. Auzeam un glas care a spus: "Arde Casa Poporului. Parlamentul Romaniei va deveni camp de cules musetel".
 
Vedeam un tren din spate, pe la mijlocul trenului ardeau mai multe vagoane cu flacari mari. Am mai vazut si o gara mare in care trenurile erau unul langa altul si au inceput sa explodeze toate. Era o explozie in lant. Isis se afla deja pe teritoriul Romaniei, in primul rand va fi Gara de Nord din Bucuresti, apoi trenurile.
 
Am primit de curand un mesaj in care am auzit: "25". Il vedeam in foc, inseamna ca in ziua de 25 din oricare luna va fi un eveniment tragic, poate sa fie peste 25 de zile sau 25 a unei luni. Ma gandesc cu groaza la 25 decembrie si tot zilele acestea glasul lui Dumnezeu spunea ca pe 11 martie noi vom auzi de ceva care ne va lasa cu sufletul la gura, probabil vom varsa lacrimi", a mai spus ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro