Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, despre Elena Udrea: ''Are nevoie de protectie''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 11:55

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a vorbit despre situatia in care se afla Elena Udrea, dupa ce a fost arestata in urma cu o saptamana.

Maria Ghiorghiu sustine ca Elena Udrea se simte disperata si ca „are nevoie mare de protectie”. De asemenea, ea a spus ca fostul ministru are totusi un copil care are nevoie de ambii parinti.

Elena Udrea a fost din nou arestata, dar in Costa Rica. Insa, trebuie sa recunoastem ca Elena Udrea are un bebelus de numai 10 zile la momentul arestarii. Acest bebelus are nevoie de mama lui, are nevoie sa creasca, deoarce s-a nascut prematur.

Elena Udrea fratilor, nu se simte deloc in siguranta in inchisoarea din Costa Rica. Se simte amenintata, simte ca viata ei este pusa in pericol. Elena Udrea are dreptate.

La un moment dar, viata Elenei Udrea va fi in mare pericol. Elena Udrea are nevoie de mare protectie. Fetita Elenei de numai 2 saptamani, are nevoie de mama.

In rest, fiecare isi va primi pedeapsa pe care o merita.

Atat pe cea lumeasca, cat si pe cea divina. Sa nu aruncam cu piatra, ci sa ne rugam pentru viata ei, pentru fetita ei micuta si firava”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.