Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, viziune infricosatoare pentru perioada urmatoare! "Vom auzi si de aceasta tragedie cumplita, in care este posibil sa fie si doi romani!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2018, 10:54

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a facut noi previziuni despre o alta posibila neneorocire care se va abate asupra omenirii in urmatoarea perioada.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, care a prezis cumplita tragedie din clubul "Colectiv", cu trei ani in urma, a scris pe blogul personal despre o noua viziune care i s-a aratat de curand, in legatura cu o alta nenorocire ce se va abate asupra omenirii in perioada urmatoare, fie un atentat de amploare, fie un seism puternic.

"Tot in aceasta dupa amiaza si tot in timp ce scriam aici,  pe blog, aud un glas are întreabă aşa:"Doi români? Dar containerele?”
Clipa in care vad doua fete tinere cu chip ca asiaticii, imbracate in salopeta (halat) albastru, care duceau o

targa.
Pe targa vedeam un trup legat ca un balot, un trup invelit in cearceaf alb.
Fetele rastoarna trupul de pe targa, intr-un loc intunecos, ca intr-un container.
Apoi, aud glas care raspunde asa: <<Am ajuns la timp, inainte sa poata inchide ochii!>> Dupa care, totul dispare.

Prieteni dragi, ce se va intampla si de unde proveneau cadavrele de pe targa, care erau aruncate in containere, eu nu cunosc.

Din nefericire, vom auzi si de aceasta tragedie cumplita, in care este foarte posibil sa auzim si de doi romani. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa nu se lase cu multe victime; cu multe pierderi de vieti omenesti.", a mentionat Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.