CLASA PREGATITOARE in anul scolar 2013-2014. Cand vor putea incepe inscrierile

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:18

Ministerului Educatiei a facut deja propuneri privind inceperea inscrierilor copiilor in clasa pregatitoare in anul scolar 2013-2014.

Clasa pregatitoare ramane in invatamantul primar si poate fi organizata atat in spatiile scolilor, cat si in incinta gradinitelor. Inscrierile pentru anul scolar 2013-2014 vor incepe cu 2 aprilie, potrivit Ministerul Educatiei. Parintii isi pot inscrie copiii care pana la 31 august vor implini varsta de 6 ani.

Potrivit Mediafax, propunerile aflate in dezbatere publica pana la 24 martie, pentru informarea parintilor si a publicului interesat si pentru a permite parintilor luarea unor decizii in cunostinta de cauza privitoare la optiunea pentru o unitate de invatamant sau alta, fiecare unitate de invatamant va pune la dispozitie si informatii referitoare la
locul de desfasurare a activitatii corespunzatoare clasei pregatitoare, in spatiul scolilor sau al gradinitelor, la posibilitatea organizarii programului "Scoala dupa scoala", la organizarea si dotarea spatiului scolar etc. Ministerul Educatiei precizeaza ca nu sunt diferente intre clasele pregatitoare organizate in scoli si cele din incinta gradinitelor.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?