„Claudia a fost îndrăgostită de Jador”. Armin Nicoară a spus adevărul despre soția sa, la mai puțin de un an de la nuntă. Claudia Puican a avut o afinitate pentru manelist

Author: Andreea Buinoschi

Armin Nicoară a mărturisit că este conștient de modul în care colegii săi de breaslă îl privesc

Sursa: Instagram

Armin Nicoară și Claudia Puican formează o familie de ceva timp, dar lucruri neștiute dintre ei ies la iveală. Artistul a povestit, fără nicio reținere, că soția lui l-a plăcut extrem de mult pe Jador. Atât de mult, încât a vrut să le cânte la nuntă, iar Armin, bineînțeles, a fost de acord.

Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să serbeze, în această toamnă, un an de când au făcut cununia religioasă. La nunta lor, a cântat și Jador, deoarece Claudia Puican și-a dorit foarte mult ca acesta să vină. Saxofonistul a mărturisit că soției sale i-a plăcut foarte multe de el și a fost mulțumit de spectacolul pe care l-a oferit.

Claudia Puican și Armin Nicoară l-au invitat pe Jador să le cânte

Claudia Puican a discutat cu Armin Nicoară, i-a spus că îl vrea pe Jador la nuntă, că le cânte, iar acesta a fost de acord, deoarece știe cât de mult îl place. Aceasta a plătit tot ceea ce trebuia pentru ca Jador să vină să cânte, iar spectacolul a fost pe măsura așteptărilor.

Citește și: „Eu plătesc tot. Banii mei sunt banii noștri, banii lui sunt banii lui”. Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, recunoaște că ea este cea care ține casa

„A fost la nunta mea Jador(...) Și, cum am spus, «vreau să vină Jador». Păi eu vreau pe Jador să îl văd, la nunta mea, să își rupă cămașa de pe el. Asta-mi place. Claudiei i-a plăcut de Jador, Claudia a fost îndrăgostită de Jador. Claudia l-a sunat, Jador, uite, pac, «îți iau avion, cameră de hotel», aia, aia. Asta și-a dorit Claudia și, bineînțeles, ne-am dorit și ne-am bucurat de show-ul lui.

Dacă venea Jador și îl puneam în scenă, să cânte serios... nu”, a povestit Armin Nicoară pentru WOWnews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Armin Nicoară nu este apreciat de cei din breaslă

Armin Nicoară a mărturisit, în cadrul aceleiași emisiuni, că este conștient de modul în care colegii săi de breaslă îl privesc.

Conform acestuia, nu au o părere bună despre el și este pus la zid, în mod constant, de toată lumea, deoarece, deși este însurat, face complimente altor femei, dar și anumite gesturi care stârnesc reacții. Cu toate acestea, susține că o iubește pe Claudia și, doar pentru că face un compliment, nu înseamnă că și calcă strâmb.

„Eu, tot timpul, am fost catalogat prost și, tot timpul, am fost hate-uit (n.r.

a primit mesaje neplăcute) pe toate rețelele de socializare, pentru că eu am spus tot timpul adevărul, am încercat să nu fiu ca orice alt artist.  Eu îmi respect nevasta din cap până în picioare și normal că o iubesc din tot sufletul.

Citește și: „De multe ori, zic să ne mai despărțim”. Armin Nicoară a dat cărțile pe față despre Claudia Puican. Ce îl nemulțumește pe artist

Acasă, îi ofer tot ce se poate. La evenimente, încerc să am grijă de ea, la studio, îi fac piese, dar îmi place... Claudia știe ce are acasă și, de aceea, nu se supără pe mine și are încredere în mine. Cred că ar fi mai dureros să o mint. Să mă duc acasă, să stau cu gândul la alta și «mamă, ce vreau să mă văd cu aia, cu alta»” a mai spus artistul.