Claudia Cream o soferita pasionata de viteza. Uite cum se descurca artista la volan!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 23 aug 2021, 16:00

Claudia Cream, o soferita pasionata de viteza, si-a schimbat masina. Diva conduce acum un bolid de lux.

Echipa "D-Paparazzi" nu a putut rezista tentatiei dorind sa vada cum se descurca Claudia la volan. Artista a ales varianta pentru femei adica un model mai mic al aceluiasi brand, mai ales ca acum este si mamica. Despre bolidul ei, Claudia a explicat ca este o masina automata. Cantareata a dezvaluit, insa, ca nu ii place atunci cand ceilalti soferi sunt agitati si vorbesc urat in trafic.

" Eu am rabdare si spun "Multumesc".

Important este sa fii zen", a dezvaluit artista. "De obicei cant in masina sau sunt cu Noah si cantam impreuna", a adaugat aceasta.

Viata Claudiei se imparte intre Romania si America. Aici isi desfasoara activitatea, iar acolo locuieste iubitul ei, tatal lui Noah. De nunta jurnalistii nu au mai auzit nimic, de logodna nici atat." Bineinteles ca totul este ok, dar exista foarte multe cai de comunicare", a spus Claudia.

Carcotasii sustin ca relatia Claudiei nu ar functiona si ca ea ar petrece foarte mult timp in compania managerului ei, Marius Mates, cu care ar avea o relatie de 5 ani. Marius si Claudia chiar au fost surprinsi impreuna in toiul noptii, desi bruneta sustine ca este logodita in America.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

" Este o mizerie si ma supara lucrul asta, pentru ca am un copil.

Nu exista absolut nimic intre noi decat o relatie profesionala si de prietenie", a incheiat Claudia.

##VIDEO135213##

 

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?