Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu Liviu Vârciu: „A fost primul prieten”. Cei doi și-au început povestea de iubire la o vârstă fragedă

Autor: Diana Ghita

Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu au fost împreună în adolescență

Sursa: Captură KANAL D; Facebook Liviu Vârciu

Duminică seară, Claudia Pătrășcanu a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Liviu Vârciu.

Claudia Pătrășcanu se cunoaște cu Liviu Vârciu, fondatorul trupei L.A., încă din copilărie. Ulterior, cei doi au ajuns colegi de scenă, iar, la începutul anilor 2000, aceștia au ajuns să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri.

Ce declară Liviu Vârciu despre Claudia Pătrășcanu

Deși, în prezent, nu mai sunt împreună, cântărețul a mărturisit, fără nicio reținere, că prima fată pe care a iubit-o a fost Claudia, alături de care a trăit o palpitantă poveste de dragoste: „Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit”.

În acest sens, prezentatoarea i-a adresat vedetei întrebarea cu numărul 14. Astfel, a întrebat-o dacă și la ea a fost aceeași situație ca la Liviu: „ A fost Liviu Vârciu primul dumneavoastră iubit?”.

Claudia Pătrășcanu i-a răspuns sincer prezentatoarei și i-a dezvăluit că, într-adevăr, artistul a fost primul ei iubit. De asemenea, aceasta a explicat cum au crescut împreună.

Citește și: Secretul Claudiei Pătrășcanu pentru părul creț. Cum să îți definești buclele și să păstrezi volumul. Costă doar câțiva lei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

La ce vârstă și-au început Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu relația

Conform spuselor ei, aceasta se cunoaște cu Liviu Vârciu de pe vremea când erau copii, întrucât părinții lor au fost prieteni de familie. Astfel, cei doi petreceau împreună majoritatea timpului, iar în adolescență această legătură din copilărie i-a apropiat foarte mult, întrucât au ajuns să se iubească.

„Da, așa este. A fost primul prieten, să zic, pentru că părinții noștri au fost prieteni de familie, erau foarte aproape, am fost și vecini de bloc.

Părinții noștri își făceau vacanțele împreună, iar pe noi ne lăsau la bunicii lui Liviu. Am copilărit împreună, atât cu el, cât și cu fratele lui, Ionuț și s-a întâmplat să fim și iubiți, la vârsta de 19 ani”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Ce părere are Liviu Varciu despre relația fiicei sale? Aceasta este împreună cu un cunoscut tiktok-er

În plus, aceasta a dezvăluit că și părinții și-l doreau pe Liviu de ginere, întrucât erau foarte atașați de el. Ba chiar tatăl ei l-a învățat pe acesta să cânte la un instrument muzical: „Tatăl meu l-a iubit foarte mult pe Liviu și îi spunea Sucă. L-a învățat să cânte la acordeon și își dorea să fim împreună pe viață”.

Cu toate acestea, invitata a mărturisit că, în prezent, nu mai are nicio legătură cu artistul, însă îl respectă pentru tot ce a fost între ei:  „Este de domeniul trecutului, am un respect deosebit

pentru Liviu și pentru soție. Fiecare și-a întemeiat o familie”.