Claudia Patrascanu catre Liviu Varciu : “Iti amintesti cand imi faceai serenade sub balcon?”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 13:20

In aceasta seara, la “Roata Norocului”, Liviu Varciu o are invitata pe Claudette (Claudia Patrascanu, ex Sexxy).

“Pe Claudia o cunosc de cand era foarte mica. L-am iubit foarte mult pe tatal ei, de la el am invatat sa cant la acordeon. Am iubit-o foarte mult si pe ea, cand era mica. Ea este prima mea iubire, prima oara de ea m-am indragostit, pe bune. Nu e gluma!”, a spus Liviu Varciu despre Claudia Patrascanu.

Emotionata de primirea pe care prezentatorul i-a facut-o, Claudia l-a intrebat pe acesta daca isi aminteste cat de romantic era cu ea.

“Iti amintesti cand imi faceai serenade sub balcon?”. Replica lui Liviu Varciu nu a intarziat: “Dar tu iti amintesti cand ma tineai la usa si nu imi deschideai?”

 

La ce probe o va supune Liviu Varciu pe invitata speciala, dar si cum il alinta aceasta in emisiune, veti afla miercuri, 27 martie, in emisiunea “ Roata Norocului ”, de la ora 20.00,

la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.