Claudia Pătrășcanu, interviu în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a divorțat. Ce spune artista despre custodia celor doi băieți

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 aug 2023, 00:50

Claudia Pătrășcanu, interviu în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a divorțat. Ce spune artista despre custodia celor doi băieți

Sursa: Instagram

Claudia Pătrășcanu a divorțat de fostul ei partener. Acum, artista mai are doar un singur hop de trecut, dat este fericită și se declară liniștită, după ce acest episod din viața ei s-a încheiat.

Claudia Pătrășcanu este în culmea fericirii, deoarece a divorțat, în cele din urmă, de tatăl copiilor ei. Divorțul lor a durat mai bine de trei ani, dar, de puțin timp, artista este o femeie liberă și în acte.

Claudia Pătrășcanu a divorțat, după mai mulți ani

Claudia Pătrășcanu a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea ”Teo Show” și a vorbit despre cum se simte acum, dar și despre cum vedea ea custodia celor doi băieței pe care îi are.

Cu toate că mai are încă un hop de trecut, Claudia este convinsă că totul se va termina cu bine.

„Eu sunt un om liniștit acum, pentru că eu mi-am găsit liniștea, într-un final. Am divorțat, mai avem pasul acesta destul de dificil, dar eu cred că se va termina cu bine.

Am avut și momente de panică, frici, am încercat să le depășesc cu ajutorul lui Dumnezeu, cu credință, mai exact.

Și asta cu împărțitul copiilor mi se pare o chestie foarte greu și prea mult. În primul rând, prea mult pentru copiii noștri. Consider că Dumnezeu ne-a dat acești copii și că eu, ca mamă, le-am dat viață.

Citește și: Cum reușește Cleopatra Stratan să gestioneze geloziile din căsnicie. Artista recunoaște că relația cu Edward Sanda funcționează după niște reguli bine puse la punct: ”Avem niște principii peste care nu trecem”

Și atunci, că stai și că ceri, practic, sau să deranjezi viața unor copii mi se pare prea mult. Totul pleacă de la orgoliu, de la răutatea omului, de a se răzbuna, de a face rău, dar, așa cum există binele, există și răul”, a declarat artista.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Claudia Pătrășcanu vrea să mai dea o șansă iubirii

Chiar dacă a recunoscut faptul că nu este deloc ușor să treci printr-un divorț, Claudia își dorește să întâlnească un bărbat  cu care să construiască o frumoasă poveste de dragoste.

Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par, deoarece, odată cu vârsta, a venit și înțelepciunea, iar Claudia Pătrășcanu are niște reguli care, neapărat, trebuie să fie respectate de către alesul inimii sale.

Citește și: ”M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit” Cum a început povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura

„Îmi doresc să mai iubesc în viața aceasta. E foarte greu cu mine, nu sunt genul care se îndrăgostește așa, cum ai clipi, nu mai sunt nici o fetișcană la 18, 20 și ceva de ani să mă încânte, așa, orice.

E destul de dificil să îmi intrii în grații mie, mai ales după această perioadă așa furtunoasă.

Acum, casc mai bine ochii. Trebuie să mă placi așa cum sunt eu. În primul rând, trebuie să aibă răbdare cu mine. Pentru mine, prioritatea maximă pe lumea aceasta, de acum înainte, toată viața, vor fi copii mei. Omul acela, alesul, ar trebui să înțeleagă acest aspect”, a mai spus artista.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?