Claudia Pătrășcanu, un nou scandal cu fostul soț: „Am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei, în care îmi transmite că el, își prelungește vacanța cu copiii”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 sep 2024, 11:15

Claudia Pătrășcanu un nou scandal cu fostul soț

Sursa: facebook.com/Claudia Pătrășcanu

Cunoscuta artistă Claudia Pătrășcanu se află în scandal cu fostul soț, după ce acesta refuză să îi ducă copiii acasă.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul soț continuă să țină capul de afiș al știrilor mondene. Cântăreața a izbucnit recent după ce nu și-a mai văzut copiii de peste două săptămâni. Cei mici se află în prezent în vacanță la tatăl lor, iar artistă susține că bărbatul nu respectă acordurile legale privind timpul petrecut cu copiii.

A izbucnit un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și fostul său soț

Conform declarațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale, bărbatul a amânat întoarcerea copiilor la mama lor, încălcând astfel o hotărâre judecătorească. Artista a început să își exprime frustrările online, mărturisind că nu și-a văzut copiii de 14 zile și că se află într-o stare de stres continuu din cauza situației.

„Astăzi, 31.08.24, după o perioadă în care am tăcut, am ales să-mi strig durerea de mamă către Statul Român, Poliția Română și către drepturile copiilor.

Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt în vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din B-Vale, și, astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale mi-a transmis că a luat legătura cu el și a spus: 'Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal.' Pe ce se bazează, omul acesta inconștient??? Nici poliția nu poate face nimic?”
scrie artista.

Citește și: „Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul!”. Gabi Bădălău, adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Claudia Păstrășcanu, fosta membră Exotic

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Ce acuze îi aduce Claudia fostului său soț?

Claudia a mai detaliat situația spunând că a primit un mesaj de la fostul soț, în care acesta îi comunică prelungirea vacanței cu copiii. În plus, cântăreața a acuzat că fostul soț închide telefoanele copiilor atunci când încearcă să ia legătura cu ei și că i-ar transmite injurii, pe care copiii le aud frecvent.

„Miercuri, 28.08.24, am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei, în care îmi transmite că el își prelungește vacanța cu copiii, chiar și pe timpul meu. În acest timp, vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și îmi transmite cuvinte precum 'Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine', îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic.”

Claudia Pătrășcanu a făcut și alte acuzații grave, susținând că fostul soț ar avea influență asupra autorităților și că ar fi capabil să corupă sistemul. „Îmi strigă că nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea în România... Îl citez: 'Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher… nu uita că am și INML-ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu’ tata… ai grijă ce faci că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un șanț și nu știi cine a făcut-o…'”

Citește și: Și-a dat sau nu Gabi Bădălau copiii afară din casă? Adevărul despre acuzațiile aduse de fosta soție, Claudia Patrascanu: „Este un subiect foarte sensibil”

Artista a mai menționat și faptul că se simte urmărită, afirmând că o mașină cu farurile aprinse îi supraveghează constant locuința. „Mi-a fotografiat și filmat casa în care trăiesc copiii noștri… zilnic sunt urmărită de o mașină unde stă cu farurile aprinse direct în casa mea… Îmi este teama pentru mine și copii. Acest om inconștient și plin de ură care crede că, cu bani poate plăti orice și pe oricine. O familie care a acaparat toată România și care nu mă lasă să-mi cresc copiii liniștită și în pace. Nu am vrut și nu vreau nimic de la acești oameni… vreau doar să mă lase în paceeee!”

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.