Claudia Pavel in ipostaze incendiare alaturi de un tip sexy, in noul sau vidoclip! Iata ce locatie a ales vedeta si cum arata partenerul sau de filmare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:59

Cantareata a ales emisiunea “Teo Show”, pentru a dezvalui cateva detalii de la filmarea celui mai recent videoclip, la Snagov.

Claudia Pavel a marturisit ca a purtat cateva tinute de vara foarte sexy, care i-au pus in valoare formele. Aceasta a dezvaluit de asemenea ca are un iubit extrem de atragator in clip, fiind convinsa ca va face furori printre fanele sale.
“Uite langa ce frumusete stau eu! Jonathan il cheama, el este iubitul meu din videoclipul “Andale”! Ne-am distrat foarte tare la filmare! Uite, ce frumos e aici!”, a declarat vedeta.

Intrebata de Teo daca nu cumva s-a infiripat ceva intre ea si partenerul sau de videoclip, Claudia a evitat un raspuns clar, insa a precizat ca in viata reala isi iubeste doar fiul.

“Jonathan este un prieten de familie foarte bun! Toti oamenii care lucreaza la acest videoclip fac parte din familie!”, a subliniat cantareata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Claudia

a facut si alte marturisiri incendiare despre videoclip dar si din viata personala, dand frau liber imaginatiei telespectorilor:

 

Taguri: