Claudia, primele declaratii despre nominalizarile facute de colegii sai! "Andi le-a testat loialitatea!" Iata ce a spus Razboinica despre Andi!

Author: D.I.
Actualizat: 16 feb 2020, 20:39

Prima concurenta nominalizata de saptamana aceasta a fost Claudia, dupa ce Razboinicii au pierdut jocul de imunitate de ieri.

Dupa jocul de imunitate de ieri, Claudia le-a propus colegilor sai sa o nominalizeze in consiliu, deoarece isi doreste sa plece din competitie cu orice pret.
In ciuda faptului ca Andi a fost primul care s-a oferit sa se sacrifice pentru echipa sa si le-a propus colegilor sa il nominalizeze dat fiind ca el are un plus de notorietate fata de ei, Claudia a rasturnat situatia si le-a cerut sa fie ea cea nominalizata.

Citeste si: Panica in tabara Razbonicilor: Andi s-a accidentat in timp ce cioplea un lemn! Colegii sai au chemat urgent medicul! Iata ce a patit Razboinicul!

"Am fost foarte surprinsa si impacata cu sufletul ca m-au votat pe mine si ca am acceptat eu! Cu siguranta Andi le-a testat capacitatea de  bunatate, <<ma astia tin la mine sau doar vorbesc asa>> si acum el si-a castigat increderea si tot joaca pe tabla de sah si isi muta pionii cum

vrea el!
",
a spus Claudia.

Citeste si: Razboinicii au decis! Iata cine este concurenta nominalizata spre eliminare! Razboinica nu mai vrea sa faca parte din echipa albastra!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Veste extrem de trista pentru echipa Razboiniclor, inainte de momentul nominalizarilor! Una dintre concurente paraseste competitia "Survivor Romania", din motive medicale! Iata cum au reactionat colegii sai!

Citeste si: Bogdan Vladau, primele declaratii dupa intoarcerea din Republica Dominicana: ''O sa o iau in brate si o sa o sarut...''

Citeste si: Scandal in timpul celui mai important joc de pana acum! De la ce a plecat: "Bai, Ghita, esti nebun"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?