Claudia Puican a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat”. Cu ce problemă se confruntă soția lui Armin Nicoară

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 feb 2023, 21:10

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt extrem de solicitați, iar numărul concertelor pe care le au programate pentru anul acesta este foarte mare

Sursa: Facebook

Claudia Puican a ajuns la capătul puterilor, deoarece, de ceva timp, se lovește de aceeași problemă și nu mai are nervi cât pentru a suporta ceea ce se întâmplă. Soția lui Armin Nicoară le-a cerut și ajutor fanilor.

Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, nu mai scapă de o problemă care îi dă mari bătăi de cap. Aceasta le-a cerut ajutorul fanilor, deoarece vrea să nu se mai confrunte cu ea de aici înainte.

Claudia Puican s-a săturat de remarcile constante la adresa ei

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt extrem de solicitați, iar numărul concertelor pe care le au programate pentru anul acesta este foarte mare.

Prin urmare, atunci când cei doi își fac apariția, toate privirile sunt ațintite asupra lor și toată lumea se bucură de spectacolul pe care cei doi soți îl fac. Cu toate acestea, oricât de mult s-ar distra, unele persoane țin să îi spună Claudiei, după eveniment sau în timpul lui, ceva ce a auzit de foarte multe ori până acum.

Mai exact, după ce vine la un eveniment, Claudia Puican primește aceleași remarci: cântă și arată mai bine decât în online.

Soția lui Armin Nicoară nu știe ce să mai facă, pentru a nu mai primi astfel de remarci, așa că a cerut un sfat în mediul online.

Citește și: „Poate facem un copil”. Ce planuri de viitor au Claudia Puican și Armin Nicoară, după ce și-au unit destinele în urmă cu doar câteva luni

„Oameni dragi, este a 1000 oară când toți oamenii îmi spun că eu cânt mai bine live și arăt mult mai bine în realitate...

oare greșesc eu cu ceva în afișarea mea pe YouTube și pe TV? Scrieți-mi în mesaje, poate chiar greșesc cu ceva... ce ar trebui să fac...? M-am săturat că, după fiecare eveniment live, am aceleași mesaje de la voi! Chiar nu știu în ce direcție să mă duc... Aștept mesajele voastre!”, a transmis Claudia Puican.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Claudia i-a făcut lui Armin Micoară un cadou de neuitat

Deoarece sunt mereu pe drumuri și au foarte puțin timp pentru ei, Claudia Puican și Armin Nicoară profită cât de mult pot de momentele pe care le au doar pentru ei.

Prin urmare, artista a vrut să se asigure că soțul ei va primi un cadou de Crăciun de neuitat, așa că s-a gândit că cel mai bine ar fi să îl recompenseze cu o vacanță, tocmai în Seychelles.

Chiar și așa, înainte de a pleca peste hotare, Armin Nicoară nu a uitat de cei care i-au dat viață și le-a făcut o vizită.

Citește și: ”Nu mă pot opri din plâns” Claudia Puican, mărturisiri emoționante despre mama sa: "Știm cu toții că într-o zi nu vor mai fi"

Acesta a petrecut timp alături de părinții săi, așa cum face în fiecare an și nicicum nu vrea să renunțe la această tradiție, deoarece se gândește că, la un moment dat, cei dragi nu vor mai fi, așa că vrea să

profite de fiecare moment în care îi poate avea alături.