Claudia Puican, deranjată la culme de gesturile lui Armin Nicoară: „Caută tot timpul neajunsuri”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 sep 2023, 08:59

Claudia Puican s-a descărcat într-un mesaj în mediul online, mesaj ce vine după o posibilă despărțire de saxofonistul Armin Nicoară.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează o relație de mai mult timp, dar se pare că lucrurile nu sunt atât de roz precum par. 

Se pare că saxofonistului îi cam umblă ochii după alte femei, susține Claudia Puican, acesta fiind și motivul pentru care aceasta a răbufnit în mediul online. 

Claudia Puican ar vrea să se despartă de Armin Nicoară

 

 

Saxofonistul s-a filmat alături de o altă artistă de la noi, Stana Stepanescu, și a anunțat că este foarte fericit pentru ea, deoarece este însărcinată. Cei doi par a avea o relație de prietenie, însă una foarte apropiată.

Citește și: Armin Nicoară, anunț suprinzător: „Sunt atât de fericit! Este însărcinată!” Saxofonistul și-a filmat reacția

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Dacă un bărbat caută tot timpul la tine neajunsuri, în fiecare zi, nu trebuie să faci nimic, trebuie doar să schimbi bărbatul și vei deveni din nou frumoasă, deșteaptă”, a fost mesajul pe care Claudia Puican l-a postat în mediul online, cu trimitere spre saxofonist. 

Se anunță o despărțire între cei doi?

Armin Nicoară și Stana Stepanescu, relație extrem de apropiată

Profund deranjată de cele petrecute, Claudia a împărtășit trăirile ei cu fanii, care i-au sărit imediat în apărare, întrebându-se cum poate sta cu un asemenea bărbat căruia îi fug ochii. 

Chiar în miez de noapte, Armin Nicoară se afla alături de Stana Stepanescu, care este însărcinată în 4 luni, și îi pregătea o masă târzie, dar fără soția sa. Cei doi par a avea o relație extrem de apropiată, lucru care o deranjează pe artistă.

Citește și: „Dacă aveți careva”. Armin Nicoară a fost pus în mare dificultate! Ce i-a rugat soțul Claudiei Puican pe fanii lui

Stana Stepanescu:  „Partenerul mă răsfață la 2 noaptea.”

Armin Nicoară:  „Stana are pofte și bineînțeles că m-am trezit din patul meu, din somnul meu și am zis, Stana, acum cobor pentru tine.

Uite, ți-am prefătit niște brânză, slănină, parmezan, ou, ce mai vrei Stana? Îți fac ce vrei tu.”

Stana Stepanescu:  „Abia aștept să mănânc.  Mulțumesc frumos. Între timp mănânc niște semințe.”