Claudia Puican, despre momentul în care l-a găsit pe Armin Nicoară prăbușit în baie: „Pur și simplu tremura”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 oct 2024, 16:29

Claudia Puican la „în Oglindă”

 
Sursa: Kanal D

Claudia Puican a fost invitată la emisiunea „în Oglindă” cu Mihai Ghiță, unde a vorbit despre copilărie, dar și despre relația cu Armin Nicoară.

În timpul izolării din pandemie, viața lor s-a schimbat drastic, iar corpul lui Armin s-a relaxat, fapt ce a afectat glicemia controlată de pompa pe care o purta zilnic.

Citește și: Claudia Puican, prima fotografie cu bebelușul în brațe: „Simt atâta iubire”. Ce surpriză i-a pregătit artista micuțului

Momentul în care Armin Nicoară s-a prăbușit în baie

Armin Nicoară suferă de diabet, o boală care de-a lungul timpului, deși ținută sub control, i-a cauzat probleme cântărețului.

Claudia Puican povestește cum, într-o dimineață, Armin s-a trezit și a mers să facă duș, moment în care ea a auzit o pocnitură.

„Vai de capul meu, deci de câte ori a avut glicemia mică și a picat din picioare. M-am speriat o dată foarte tare. Eram în pandemie și, cum noi avem un program foarte agitat, de când a venit pandemia, relaxare totală.

S-au schimbat și glicemiile lui. Își pusese deja pompa, doar că, trecând de la o viață agitată la una relaxată, el cu pompa asta de glicemie are niște linii care îi pompează zi de zi și noi nu ne-am dat seama că în pandemie corpul lui s-a relaxat atât de mult.

Într-o zi se trezește, se duce să-și facă duș și deodată aud așa o pocnitură și l-am auzit, eram în apartament.

Și zic: „Armin, Armin, ce s-a întâmplat?” Și el nu răspunde nimic. Mă duc la duș și îl găsesc picat acolo și tremura, pur și simplu tremura.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Speriată, dar conștientă de pericolul hipoglicemiei, și-a amintit sfaturile primite de la mama lui Armin. Când glicemia scade sub un anumit nivel, persoanele afectate pot deveni confuze, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz. 

Nu știam ce să fac, dar știam de la mama lui că atunci când are glicemia mică te duci și iei zahăr și pui pe limbă sau sub limbă că își revine.

Nu trebuie să te sperii, dar eu m-am speriat când l-am văzut că tremură așa. M-am dus repede, am închis apa de la duș, că era picat acolo pur și simplu.

M-am dus repede și am luat zahăr și i-am băgat forțat pe gură, pentru că nici nu voia să-l ia. El când are glicemia mică nu te mai înțelegi cu el, zici că e în transă.

Îmi zicea să-l las în pace, dar i-am deschis gura ca să îi dau zahărul să îi crească glicemia.”

Din păcate, criza de hipoglicemie a lăsat și alte urme fizice. Armin și-a luxat glezna în cădere, iar pentru următoarele trei luni a fost nevoit să se sprijine într-un baston pentru a merge.

„Și acum trăiesc cu șocul ăsta că dacă cumva are glicemia mică. Atunci a avut și o problemă la picior că și-a luxat puțin glezna. Pur și simplu timp de trei luni mergea cu un băț. Mai aud și tot felul de povești cu ce pățesc oamenii de la diabet,” a spus Claudia în emisiune.