Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară. Artista îi permite soțului său să se vadă și cu alte femei: "Vedeți că acceptă orice situație” Ce condiție îi pune totuși partenerului ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 nov 2022, 18:37

Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară

Sursa: Facebook Armin Nicoară

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit în luna septembrie a acestui ani. Cei doi se iubesc foarte mult, iar Claudia este foarte permisivă în relația cu soțul ei.

Claudia Puican și Armin Nicoară și-au unit destinele în urmă cu o lună. Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș, au fost nașii de cununie ai celor doi. Recent, Armin a declarat că soția sa este foarte permisivă și acceptă orice situație, chiar dacă asta înseamnă să se vadă cu alte femei.

Claudia Puican îi permite lui Armin Nicoară să se vadă și cu alte femei

La scurt timp după marele eveniment din viața lor, Armin Nicoară a declarat, la un post TV, că soția lui îi permite să se întâlnească și cu alte femei și, dacă o înșală, el nu trebuie să se ascundă.

"Claudia, tot timpul mi-a dat voie, adică nu a fost gen să mă ascund de ea, să zic că mi-e frică de ea că am fost la altă fata și așa mai departe.

Acum a fost o dată, într-adevăr, la început de relație când m-a prins. Am venit de la eveniment și aveam în sacou niște treburi iar ea, când mi-a luat sacoul să mi-l calce și să mi-l aranjeze a zis:"Ce-s cu astea?", eu am încercat să o mint, iar după cinci minute mi-am dat seama și i-am zis care e situația, iar ea mi-a zis:"păi de ce nu mi-ai zis din prima?", și nu pot să zic că a fost o ceartă sau ceva.",
a povestit Armin Nicoară, la un post TV.

Citește și: Claudia și Armin Nicoară, declarații la cald despre nuntă. Cum s-a schimbat viața lor de când sunt soț și soție: „Trebuie să o calci pe mireasă pe picior”

Armin Nicoară se consideră un bărbat norocos, în timp ce alți bărbați nu au voie să se uite la alte femei, el poate face ce vrea, Claudia fiind de acord cu orice.

"Am multe cunoștințe și mulți prieteni și mulți colegi pe care îi văd că se ascund, le e frică, că văd la mine ce fac. Alți bărbați, nici măcar cu privirea nu cred că au voie să se uite, dar ce fac eu...n-au nicio șansă, dacă fac treaba asta nu mai calcă pe acasă.", a mai spus Armin Nicoară.

Ce condiție i-a pus Claudia Puican lui Armin Nicoară

Deși îi permite absolut orice soțului ei, Claudia Puican are o condiție, iar soțul ei trebuie să o respecte întocmai. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Vedeți că acceptă orice situație, că doar mă vedeți ce fac pe unde merg și cum sunt. Așa e și stilul meu de viață.

Am stat noi și am discutat într-o seară și zice: "uite care e treaba, am eu așa un film de-al meu și nu ar fi o problemă să te duci și să așa, dar mi-aș dori foarte mult... zi cu cine vrei, vrei pe aia sau pe cealaltă?" Că vede că mai dau like-uri la o fată și zice: "dacă vrei cu respectiva, eu te las, dar vreau să fiu și eu acolo", și zic bun, hai, vedem care e situația.", a mai spus Armin Nicoară.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia, declarații din spatele cortinei. Ce dificultăți întâmpină aceștia și ce trebuie să facă pentru succes