Claudia Puican le răspunde răutăcioșilor ”Vreau să subliniez că Armin” Ce spune artista despre presupusele infidelități ale soțului său

Author: Diana Bostan

Claudia Puican i-a luat apărarea soțului său

Sursa: Instagram- Claudia Puican

În mediul online au apărut mai multe declarații savuroase făcute de Armin Nicoară la adresa altor femei decât soția sa. După ce a fost criticat pentru vorbele sale, Claudia Puican sare în apărarea soțului său.

Armin Nicoară a fost criticat pentru faptul că ar fi recunoscut, chiar de față cu soția lui, că ar avea gânduri și cu alte nume din showbiz-ul românesc. Nu a trecut mult timp și artistul a fost luat la rost de către internauți.

Claudia Puican i-a luat apărarea soțului său

Sătulă de speculațiile apărute în mediul online, dar și de comentariile răutăcioase, Claudia Puican a luat situația în propriile mâini.

Artista a postat un mesaj în care explică contextul declarațiilor făcute de soțul său, spunând că acestea au fost interpretate greșit și că de multe ori artistul a glumit, asta fiind firea lui.

Citește și: În ce ipostază inedită a fost surprins Armin Nicoară: ”Să nu o supăr pe Claudia” Cum va reacționa soția saxofonistului

Artista s-a arătat deranjată de faptul că soțul său este arătat cu degetul pe nedrept, acesta fiind o persoană minunată și un partener iubitor.

Claudia susține că doar cine îl cunoaște cu adevărat pe Armin își poate da seama de ce fel de persoană este.

”În ultima perioadă, am remarcat că știrile au devenit tumultoase și se axează pe subiecte extrem de iritante despre soțul meu Armin. Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer. Cele afirmate în presă sunt, în mare parte, glume, altfel nu s-ar fi viralizat atât de rapid”,

a scris Claudia Puican, pe contul său de Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Puican (@claudia.puican)

Artista a postat și o fotografie alături de soțul său

Mesajul a fost postat alături de o fotografie în care artista apare alături de soțul său. Fotografia și mesajul au fost distribuite și de Armin Nicoară pe contul său personal de Instagram. Claudia Puican susține că în ciuda micilor neînțelegeri, cei doi se iubesc extrem de mult și sunt foarte fericiți împreună, chiar dacă unii vor să-l pună pe artist într-o lumină proastă din cauza glumelor sale.

Citește și: Armin Nicoară a anunțat sexul copilului Stanei Stepanescu printr-o melodie: „Fetița mea”

”Dacă ați avut ocazia să-l cunoașteți, știți cât de minunat este. Dacă nu, vă rog să vă rezervați judecățile până îl cunoașteți personal. Mulțumesc oamenilor care ne apreciază cu adevărat”, a mai spus Claudia Puican.

Armin Nicoară a recunoscut că este o fire mai glumeață, însă își iubește enorm soția. Deși are o slăbiciune pentru femeile frumoase, o mare parte din declarațiile sale la adresa altor domnișoare au fost doar de moment sau pentru marketing. Acesta a fost asociat cu mai multe nume din lumea muzicală, unul dintre ele fiind chiar cel al nașei sale, Georgiana Lobonț.

Deși între cei doi mai apar și neînțelegeri, Claudia Puican și Armin Nicoară reușesc să treacă peste toate și să rămână un cuplu sudat atât pe scenă, cât și în afara lui. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2022 s-au căsătorit și plănuiesc să-și mărească familia în viitorul apropiat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.