Claudia Puican, mesaj dureros după moartea lui Mile Povan, colegul de breaslă al cântăreței: „Fiind artist nu e deloc ușor”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 feb 2024, 15:12

Claudia Puican, despre viața grea de artist

Sursa: Instagram Claudia Puican/Mile Povan - colaj Kanal D

Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, a transmis un mesaj în legătură cu decesului dragului ei coleg Mile Povan.

Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară și cunoscută cântăreață de muzică de petrecere, a vorbit despre viața de artist și riscurile cu care aceasta vine.

Claudia Puican, mesaj dureros după moartea lui Mile Povan

Mihai Leric, cunoscut drept Mile Povan, a fost găsit mort în locuința sa din Arad. În urma acestei tragedii, Claudia Puican a transmis un mesaj prin care explică greutatea pe care o duce în spate un artist care alege să se dedice întru totul meseriei sale.

Citește și: Doliu pentru Carmen de la Sălciua! Unul dintre cei mai buni prieteni a fost găsit fără suflare în casă! Este vorba despre un cunoscut cântăreț de muzică populară

„Tot mai des aud despre tragedii în lumea artistică. Fiind artist nu e deloc ușor... nopți nedormite, agitație și foame, drumuri lungi și oboseală acumulată.

Din păcate, mulți artiști se confruntă cu depresia și pierderea luptei cu ea. Aveți grijă de voi, oameni buni. Sănătatea voastră mentală este la fel de importantă precum munca voastră creativă”, este mesajul transmis de Claudia Puican, pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

De ce a murit Mile Povan

Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din Arad. Apropiații au declarat că acesta nu mai răspundea la telefon, motiv pentru care familia s-a îngrijorat iar fratele regretatului artist a decis să meargă la apartament și să spargă ușa, acolo unde l-a găsit pe Mile Povan zăcând fără suflare.

Citește și: „Nu m-am putut abține” Armin Nicoară și Claudia Puican au fost surprinși de o fană, într-un moment intim! Fotografia a ajuns imediat virală

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, au declarat vecinii.

Mile Povan avea doar 31 de ani și, conform informațiilor apărute în presă, ar fi consumat regulat pastile pentru slăbit și ar fi ajuns la urgențe cu stări de rău cu o zi înainte să moară.

Deși a ajuns la spital, nu și-a dorit să fie internat.

Imediat după ce s-a aflat de moartea lui Mile Povan, mesajele de condoleanțe au început să curgă.

, sunt doar câteva dintre regretele tran „O veste atât de tristă, nu îmi vine să cred”, „Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată”, „Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate” smise de cei ce-l îndrăgeau pe Mile Povan.