Claudia Puican, prima fotografie cu bebelușul în brațe: „Simt atâta iubire”. Ce surpriză i-a pregătit artista micuțului

Autor: Diana Bostan

Claudia Puican a devenit mătușa unui băiețel minunat

Sursa: Instagram: Claudia Puican

Claudia Puican radiază de fericire. Frumoasa artistă a devenit mătușă, motiv de bucurie și petrecere cu cântec în familie.

Îndrăgita artistă și-a anunțat fanii că a devenit mătușa unui băiețel minunat. Claudia Puican este în culmea fericii, iar bebelușului i-a pregătit o surpriză muzicală. Iată ce a postat artista în secțiunea InstaStory!

Claudia Puican a devenit mătușa unui băiețel minunat

Claudia Puican, cunoscuta artistă, a împărtășit cu fanii săi bucuria de a deveni mătușa unui băiețel. Fericită de noul membru al familiei, Claudia a dezvăluit că a compus o piesă specială dedicată micuțului.

Citește și: Claudia Puican s-a afișat cu un bebeluș! Ce s-a întâmplat după vizita la medicul din Paris

Artista a postat pe Instastory un mesaj emoționant. Nu este un secret faptul că artista își dorește și ea un bebeluș, motiv pentru care a fost copleșită de emoții. Aceasta s-a imaginat în rolul de mămică, fiind sigură de faptul că-i va oferi micuțului său toată dragostea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Doamne, dacă eu simt atâta iubire pentru nepoți, eu nu știu ce mă fac când o să am copiii mei”, a scris artista în postarea sa.

Claudia Puican și Armin Nicoară și-au exprimat dorința de a deveni părinți, mărturisind cât de mult își doresc să își întemeieze propria familie.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, cei doi au apelat la un medic renumit din Franța.

Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți

Armin și Claudia își doresc foarte mult să își mărească familia, însă din cauza unor probleme de sănătate pe care le are Nicoară, aceștia trebuie să mai aștepte până vor avea un copil.

„Majoritatea oamenilor din generația noastră, nu știu ce se întâmplă, au probleme în a face un copil.

Este problema la Armin, doar că noi am mai declarat și în urmă cu ceva timp, că am făcut toate analizele, toate demersurile, sunt deja 3 ani de zile de când încercăm să reușim să facem acest proces.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"

Până acum nu am făcut nicio fertilizare in vitro pentru că am ales să merg la o clinică din străinătate și doctorul de acolo nu a încercat până acum să îmi facă nicio fertilizare pentru că  din analizeze care au ieșit nu suntem încă pregătiți pentru a implanta. Femeile care trec deja prin aceste probleme știu că se fac injecții, sunt tot felul de pastile cu hormoni care se iau.

Noi ne dorim foarte mult copii, dar nu putem spune că vrem băiat sau fată. Să fie sănătos, asta e cel mai important. Pentru mine, prima dată e important să am primul copil, să văd cum e”,  a spus Claudia Puican în cadrul unei emisiuni TV.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.