Claudia Puican, primele declarații despre accidentul de mașina pe care l-a avut: ”Cine greșește, plătește”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 oct 2023, 11:00

Claudia Puican a mers la mecanic.

Sursa: Instagram- Claudia Puican

Artista Claudia Puican a fost implicată într-un accident rutier. Din fericire, soția lui Armin Nicoară se simte bine și a împărtășit totul cu fanii.

Artista Claudia Puican a lovit mașina, motiv pentru care a fost nevoită să ajungă la mecanic. Soția lui Armin Nicoară a împărtășit cu fanii experiența neplăcută prin care a trecut.

Claudia Puican a oferit primele detalii despre accident

După un weekend plin de evenimente, Claudia Puican și-a anunțat fanii că a lovit mașina, motiv pentru care a fost nevoită să se trezească de dimineață și să meargă la mecanic.

Artista a ținut să-și liniștească fanii și a menționat faptul că accidentul nu a fost unul grav.

Citește și: ”Stați aproape să aflați sexul bebelușului” Armin Nicoară a făcut marele anunț pe contul său de Instagram

Artista a dezvăluit faptul că mașina este a formației, iar ea fiind persoana responsabilă trebuie să plătească și să se ocupe de reparații. După un zbor obositor, Claudia Puican a mers direct cu mașina la mecanic.

Soția lui Armin Nicoară a menționat faptul că accidentul a avut loc săptămâna trecută.

”Am ajuns cu bine și a trebuit să vin la mecanic pentru că săptămâna trecută am lovit mașina. Și fiind mașina formației...cine greșește plătește, așa că am venit să repar. E o mai mare zgârietură așa”, le-a spus Claudia Puican urmăritorilor săi, într-un video postat pe contul său de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie

Saxofonistul și artista Claudia Puican formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea muzicii. Cei doi sunt împreună în viața de zi cu zi, dar și pe scenă. La sfârșitul lunii septembrie, cei doi au împlinit un an de relație.

Citește și: Probleme pentru artista Claudia Puican ”Trebuie să iau o pauză vocală” Ce se întâmplă cu soția lui Armin Nicoară

„Azi am împlinit 1 an de căsătorie în noua noastră casă și simt o bucurie profundă și împlinire în inimă. Alături de Armin, omul iubit, am ajuns să am tot ce îmi doresc. Știm că într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, dar avem certitudinea că putem trece peste orice obstacol atâta timp cât ne iubim sincer”,  a

fost mesajul transmis de Claudia Puican, cu ocazia împlinirii unui an de la căsătorie.

Deși între cei doi mai apar și mici tensiuni cauzate de muncă sau de slăbiciunea lui Armin Nicoară pentru alte femei, Armin și Claudia se iubesc enorm și au în plan să-și mărească familia în viitorul apropiat.

„La mulți ani! Astăzi sărbătorim 1 an de când am spus ‘Da’ alături de soția mea frumoasă.

A fost un an incredibil, plin de iubire, aventuri și zile frumoase petrecute împreună”, a transmis, la rândul lui, Armin Nicoară.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?