Claudia Puican, primele declarații despre copil, după întoarcerea lui Armin Nicoară: „Abia am așteptat...”

Autor: Diana Ghita

Ce declarații a făcut Claudia Puican la scurt timp după revenirea lui Armin Nicoară

Sursa: Facebook Claudia Puican

Armin Nicoară a fost eliminat recent din emisiunea „Insula de 1 milion”, în urma probelor pe care le-a pierdut. Deși a avut parte de un eșec, acesta s-a arătat foarte bucuros să se întoarcă acasă, la soția lui.

Cu toate că a fost învins de oponenții săi în cadrul probelor la care a fost nominalizat, Armin Nicoară nu a fost dezamăgit. Ba din contră, artistul a privit partea plină a paharului, așa că a fost bucuros de întoarcerea în România, înapoi în brațele Claudiei Puican.

Claudia Puican s-a arătat foarte bucuroasă de întoarcerea lui Armin Nicoară

Imediat cum a revenit în țară, saxofonistul și partenera lui au plecat într-o vacanță exotică, la Dubai, unde și-au cumpărat un superb apartament.

Se pare că cei doi soți și-au dus foarte mult dorul cât timp Armin a fost plecat în Republica Dominicană, la „Insula de 1 milion”, întrucât și-au pus pe pauză activitatea artistică pentru a recupera timpul în care au stat departe unul de celălalt.

Ieri, Claudia Puican a deschis, pe Instastory, o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care fanii și-au putut exprima curiozitățile vizavi de diverse aspecte din viața vedetei.

Majoritatea întrebărilor primite de aceasta au fost referitoare la perioada în care a stat la mii de kilometri distanță de soțul ei, dar și la momentul în care cei doi vor deveni părinți

„Cum te-ai simțit fără Armin atâta timp?”, a întrebat un internaut.

Citește și: Cu ce a greșit Armin Nicoară față de Claudia Puican, la „Insula de 1 milion”. Adevăratul motiv pentru care și-a dorit să se întoarcă acasă mai repede

Cântăreața s-a arătat foarte deschisă și a mărturisit că nu i-a priit deloc timpul petrecut în absența lui Armin Nicoară și că a așteptat cu nerăbdare să revină în țară: „Singură... Abia am așteptat să vină acasă”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Claudia Puican a făcut primele declarații despre copil

De asemenea, Claudia Puican a fost întrebată și despre momentul în care ea și saxofonistul vor aduce pe lume un copil: „Armin junior când?”.

Însă artista nu a putut să-i ofere un răspuns exact respectivului urmăritor, întrucât, deși vor foarte mult să devină părinți, mai au de așteptat, din cauza unor probleme de sănătate: „Când vrea Dumnezeu se va înfăptui și această dorință”.

Armin Nicoară și Claudia Puican au plănuit de luni bune să meargă la un medic specialist din Paris, pentru a face inseminare in vitro, însă mereu au trebuit să-și amâne programările. Ultima dată când doctorul i-a mai putut primi a fost chiar în perioada în care artistul a plecat pe „Insula de 1 milion”.

Citește și: Ce a pățit Armin Nicoară din cauza diabetului! Dezvăluiri din culisele emisiunii „Insula de 1 milion”: „Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine”

Deși s-a lăsat condus de impuls și a ales competiția în loc să onoreze programarea la medic, ulterior, saxofonistul a avut mari mustrări de conștiință pentru el și soția lui și-au ratat șansa de a deveni părinți.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?