Claudia Puican s-a afișat cu un bebeluș! Ce s-a întâmplat după vizita la medicul din Paris

Autor: Diana Ghita

Cine este copilul cu care a apărut Claudia Puican

Sursa: Instagram Claudia Puican

Luni seară Claudia Puican a postat pe rețelele sociale un videoclip în care apare în prezența a doi copii, o fetiță și un bebeluș de câteva luni pe care îl ținea în brațe.

Nu este un secret faptul că artista Claudia Puican, deși este căsătorită, nu poate rămâne însărcinată pe cale naturală, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă soțul ei, Armin Nicoară.

Cine este bebelușul cu care s-a afișat Claudia Puican

Deși par să fie un cuplu fericit și să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, cântăreața și saxofonistul sunt dezamăgiți de faptul că întâmpină dificultăți în conceperea unui copil.

În acest sens, Claudia, pare că încearcă să umple acest gol, întrucât se înconjoară de copii mereu când prinde ocazia.

Deseori când se află în companie prietenilor apropiați sau a rudelor care au copii, frumoasa blondină stă cât mai mult în compania celor mici, care par să-i umple sufletul de bucurie prin simpla lor prezență. Acest lucru se poate observa cu ușurință într-un videoclip pe care Claudia l-a postat recent pe Instastory.

Citește și: „Ai avut noroc că nu s-a înfiripat ceva”. Ce au făcut Armin Nicoară și Filip în lipsa soțiilor, „pe Insula de 1 milion”! Dezvăluirile incendiare ale foștilor concurenți

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Pe filmare, artista apare împreună cu doi copii, o fetiță și un bebeluș de câteva luni, pe care îl ținea, cu mare drag, la pieptul ei și pe care îl plimba prin casă.

În clip se vede cu ochiul liber că relația dintre vedetă și cei doi micuți este una foarte apropiată, semn că sunt copiii unei persoane dragi.

Ce s-a întâmplat după vizita la medicul din Paris a Claudiei Puican și a lui Armin Nicoară

Acesta nu este singurul episod în care Claudia Puican și-a arătat dragostea față de copii, căci, la finalul lunii aprilie, aceasta a postat o fotografie cu un alt bebeluș și cu mama lui, Narcy, o cunoscută influenceriță de pe TikTok, prietenă cu artista.

În respectiva poză s-a putut remarca bucuria Claudiei vizavi de nașterea copilului, pe care a venit să-l vadă chiar în maternitate, întrucât nu a mai avut răbdare să aștepte până la venirea lui acasă.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"

De asemenea, atașamentul cântăreței față de nou-născută poate fi dedus și din mesajul transmis alături de imagine: „Într-o clipită, inima mea a fost cucerită de micuța prințesă care a venit pe lume de curând!”.

Claudia Puican speră ca, într-o bună zi, să fie, și ea, binecuvântată cu un copil. În acest sens, ea și Armin Nicoară au fost la un medic specialist din Paris, pentru a face fertilizare in vitro. Însă, din cauză că saxofonistul a fost acceptat la „Insula de 1 milion”, această procedură a fost amânată, iar analizele vor trebui să fie reluate.