Claudia Puican și Armin Nicoară, detalii uluitoare din culisele fastuoasei petreceri de nuntă din Antalya! „Așa am făcut noi valsul mirilor! Am dat o nouă modă” Ce mărturisiri inedite au făcut cei doi artiști la Dimineața cu noi, 6 iulie 2022!

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 iul 2022, 13:43
Foto(4)

Astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, Claudia Puican și Armin Nicoară, au povestit cum s-a desfășurat minunată petrecere de nuntă după cununia lor civilă.

Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia sunt un cuplu atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi artiști au declarat în repetate rânduri că se iubesc enorm și că au planuri mari împreună în ceea ce privește întemeierea unei familii. Iată că recent acest mare vis li s-a îndeplinit, deoarece s-au cununat civil, iar petrecerea a avut loc la un resort de lux din Antalya, în prezența rudelor, și alături de câțiva prieteni apropiați și colegi de breaslă.

Claudia Puican și Armin Nicoară, detalii uluitoare din culisele fastuoasei petreceri de nuntă din Antalya! „Așa am făcut noi valsul mirilor! Am dat o nouă modă!”

Armin și Claudia au declarat de multe ori de când formează un cuplu că își doresc să își întemeieze o familie împreună, deoarece se înțeleg foarte bine și se completează atât pe plan profesional, cât și în viață personală.

De curând, aceștia s-au cununat civil și au organizat o fastuoasă petrecere de nuntă în Antalya, acolo unde și-au dorit enorm părinții lui Armin.

Invitați astăzi în platoul Dimineața cu noi, Claudia Puican și Armin Nicoară au povestit detalii inedite din culisele cununiei civile și a petrecerii lor fastuoase, care au avut loc în Turcia săptămâna trecută, într-un resort de lux din însorită Antalya.

Artista a mărturisit că nu se aștepta că totul să fie organizat impecabil până în cel mai mic detaliu de către socrii ei.

„Tatăl lui Armin, Petrică Nicoară și-a dorit foarte mult că noi să ne ținem petrecerea de cununie în Antalya, asta a fost visul lui! Eu am fost foarte fericită pentru că și soacră mea, Armina Nicoară s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă aranjamente, muzică, formație turcească! Eu nu mi-au spus mie toate detaliile ce vor fi acolo, mi-au zis că o să fie un chef acolo la hotel,

nu o să fie mare lucru și când am ajuns acolo, și am văzut ce pregătire și ce aranjamente florale și muzică turcească și toată lumea era îmbrăcată în alb!”, a spus Claudia Puican.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Întrebată cum au ales melodia pentru dansul mirilor, în cadrul petrecerii lor, Claudia Puican a mai precizat că s-au gândit că valsul mirilor să fie o melodie turcească, iesita oarecum din timparele clasice, care a făcut senzație apoi în mediul online.

„Da, pe o piesă turcească, am avut patru tobe mari și așa am făcut noi dansul mirilor! Am dat o nouă modă să zic așa, în România! Acum dacă viitorii noștri miri la care vom mai cânta o să dorească să le facem o primire cum am avut noi în Turcia, cu cel mai mare drag!”, a mai adăugat Claudia Puican.

Citeste si: Ce le-au impus Armin Nicoară și Claudia Puican invitaților prezenți la nunta lor turcească. Detaliul care a ieși acum la iveală

Citeste si: Lovitură dură pentru Armin Nicoară! A vrut să îi facă o surpriza viitoarei sale soții, însă cadoul s-a pierdut cu bagajele la Paris