Claudia Puican și Armin Nicoară învârt Roata Norocului, duminică, 27 februarie, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 feb 2022, 16:41
Foto(6)

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii Roata Norocului, cu multă voie bună, premii fabuloase și distracție, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Bursucu și Ana Barnosch i va invită în această duminică, 27 februarie, să urmăriți o nouă ediție incendiară a emisiunii Roata Norocului, cu invitați de seama, muzică de calitate, premii uluitoare și multă distracție, de la ora 20:00, la Kanal D!

Claudia Puican și Armin Nicoară învârt Roata Norocului, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ediția de duminică, 27 februarie 2022, a emisiunii Roata Norocului se anunță una de senzație, deoarece atmosfera va fi completată de doi celebri cântăreți, Armin Nicoară și Claudia Puican, care sunt pregătiți să facă

show, dar să și câștige cât mai multe premii pentru noul caz social al emisiunii.

Ca de fiecare dată, Ana Barnoschi va surprinde din nou telespectatorii cu o nouă apariție de pomină. Aceasta își va face apariția în platou în postura de gospodină pricepută însă nu va face decât să-l înfurie iar pe Bursucu.

Claudia Puican și Armin Nicoară, cei doi invitați speciali din ediția de duminică a emisiunii Roata Norocului se vor strădui din răsputeri să descopere cât mai multe soluții pentru a câștigă cât mai

multe premii pentru noul caz social. Armin mărturisește că s-a pregătit cu multe zile înainte de a ajunge în platoul emisiunii învățând consoanele și vocalele pentru a se putea descurcă la puzzle-urile puse în joc.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi artiști vor accepta să execute chiar și cele mai nostime pedepse pentru a putea merge mai departe în concurs.

Ana Barnoschi va continuă să sicaneze pe Bursucu, încercând să-i ofere cât mai multe legume pentru a le degusta, spre marea disperare a prezentatorului care se va înfuria teribil pe colegă lui.

Nu vor lipsi însă nici refrenele cântate de Iulia Dumitrache împreună cu bandul emisiunii, care vor încinge atmosfera la un moment dat și alături de Armin Nicoară. Nu pierdeți o nouă ediție de senzație a emisiunii Roata Norocului, duminică, 27 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Alex Abagiu și Radu Vlăduț vin la Roata Norocului, duminică, 20 februarie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție de senzație, la Kanal D!

Citeste si: Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru învârt Roata Norocului, duminică, 13 februarie 2022, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 20:00, la Kanal D!