Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Iată ce a declarat artista

Author: Bianca Vidoi
Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România
Sursa: Facebook Claudia Puican

Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, iar de-a lungul timpului au apărut mai multe zvonuri despre o posibilă sarcină.

Claudia Puican a decis să pună capăt zvonurilor cu privire la o posibilă sarcină. Cei doi artiști au o relație frumoasă atât pe scenă, cât și atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor.

Citește și: „Din acel moment, s-a încheiat viața pentru mine”. Armin Nicoară, copleșit de stări depresive din cauza diabetului

Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți?

Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, iar de nenumărate ori, cei doi au făcut declarații cu privire la o posibilă sarcină. Cei doi își doresc foarte mult să devină părinți, iar anumite imagini i-au făcut pe admiratorii acestora să creadă că a venit momentul în care familia se va mări.

Artista a decis să pună capăt zvonurilor din presă și primite de admiratorii acesteia. 

„Să știți că am fost doar puțin balonată. Cred că nu m-a avantajat așa bine rochia pe care am purtat-o în timpul filmărilor de la videoclipul cu Jean de la Craiova.  E o nouă colaborare. Sincer vă spun, încă nu sunt însărcinată, dar ăsta este planul nostru, de a deveni părinți în următoarea perioadă. Acum, toată lumea știe că ne dorim lucrul ăsta și când mă văd într-o ipostază cu puțină burtică, ei spun că sunt însărcinată.”
, a declarat Claudia Puican, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși aceasta a pus capăt zvonurilor, Claudia Puican a spus că își dorește foarte mult să devină mamă și să își mărească familia alături de soțul ei.

Citește și: „Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”. Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. Dezvăluirile emoționante ale artistei

Armin Nicoară își induce publicul în eroare cu privire la sarcină

Armin Nicoară a dat de înțeles că soția sa ar fi însărcinată în urma unui interviu în care acesta a spus că artista merge la consultații și că vor oferi mai multe detalii, atunci când burtica va crește. Claudia Puican a decis să explice ceea ce își dorea să spună soțul ei.

„Păi, da… Armin are diabet și trebuie să facem niște investigații detaliate, ca să fie totul în regulă, să avem un copil sănătos, Doamne ajută! Noi trebuie să ne pregătim înainte

cu câteva luni, să facem analize. Oamenii știu că, de când suntem împreună, de doi ani, noi tot repetăm că ne dorim un copil, iar atunci, la prima vedere, ei spun că sunt însărcinată!”, a mai spus Claudia Puican.

Citește și: „Nu aș vrea să se nască cu diabet”. Ce spune Armin Nicoară despre copilul său și al Claudiei Puican, la 12 ani de când a aflat că suferă de o boală incurabilă