Claudia Puican: „Sper să am o sarcină ușoară”. Armin Nicioară și soția lui au dat marele anunț despre sarcină pe 1 Decembrie

Author: Diana Ghita

Armin Nicoară și Claudia Puican au vorbit despre sarcină

Sursa: Captură YouTube WOWnews

De când s-au căsătorit, Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc din tot sufletul un al treilea membru care să le completeze familia.

Armin Nicoară și Claudia Puican au o frumoasă căsnicie, care durează de un an de zile. În tot acest timp, cuplul a făcut mari eforturi pentru a avea un copil, iar această dorință pare să prindă, în sfârșit, contur.

Claudia Puican și Armin Nicoară au vorbit în premieră despre sarcină

Nu este un secret faptul că cei doi soți nu pot avea, pe cale naturală, un copil.

Însă, aceștia nu se dau bătuți și nu-și pierd speranța că Dumnezeu le va oferi, la un moment dat, un bebeluș.

„Deja se știe că noi nu putem să facem un copil pe cale naturală.(...) Dumnezeu știe mai bine ce e de făcut”,  a spus Claudia Puican, în cadrul ediției de 1 Decembrie a emisiunii „Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu.

Claudia și Armin nu renunță, dorind să facă tot ce le stă în putere pentru a avea un copil împreună. În acest sens, artista este hotărâtă să facă inseminare in vitro, iar soțul ei îi este alături în absolut tot.

„Da, noi ne-am făcut toate analizele, acum doar trebuie să și încercăm, dar doctorii ne-au și spus: Nu vă faceți acum speranțe prea mari că gata, din prima și reușiți, că poate o să reușiți din a treia sau a patra sau a zecea, nu se știe.”, 

a explicat soția lui Armin Nicoară.

Aceasta nu va face inseminarea în România, ci în Franța, întrucât i s-au recomandat niște medici foarte buni la Paris: „O prietenă de a noastră a avut un caz reușit acolo și m-a convins să merg la Paris”.

Citește și: Armin Nicoară, ținta unei tentative de înșelătorie: ”A venit cineva la mama la poartă” Cum s-a întâmplat totul

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt hotărâți să facă acest pas în căsnicia lor

Având în vedere că agenda celor doi cântăreți este încărcată în această perioadă, mai ales de sărbători, cei doi au stabilit ca procedura să aibă loc la începutul anului 2024, în ianuarie-februarie.

Armin Nicoară este nerăbdător cu privire la acest moment, întrucât își dorește mult un copil și este foarte încrezător că inseminarea va reuși din prima încercare: „Eu cred că o să fie bine din prima”.

De asemenea, acesta a mărturisit că nu este deloc agitat, arătându-se foarte liniștit de faptul că toate încep să așeze în favoarea lor. Însă, saxofonistul i-a dat dreptate Claudiei, spunând că doar programul încărcat le pune anumite piedici.

„Nici nu mă stresez, nici nu am emoții, doar singura problemă la noi este programul”,  a mărturisit Armin Nicoară, la emisiune.

Prietena lor, Stana Stepanescu, invitată și ea la interviu, a fost de părere că oamenii care îi așteaptă pe cei doi la evenimente vor înțelege dacă artiștii vor anula cântările în cazul în care va apărea un copil.

Cu toate acestea, Claudia Puican își dorește să aibă o sarcină ușoară, ca cea a Stanei, pentru a-și putea onora concertele chiar și în timpul sarcinii.

„Eu sper să am o sarcină ușoară, așa cum o ai și tu, ca să pot să cânt”,  i-a spus artista prietenei sale.

Citește și: Claudia Puican le răspunde răutăcioșilor ”Vreau să subliniez că Armin” Ce spune artista despre presupusele infidelități ale soțului său

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?