Claudia Rostas a explodat la ''Survivor Romania'': ''Ma bucur ca am pierdut punctul''

Autor: O.P.

Conflict major intre Claudia Rostas si echipa ei. Aceasta s-a suparat extrem de tare dupa ce a pierdut punctul in fata Elenei Gheorghe.

Conflict major intre Claudia Rostas si echipa ei

Desi colegii ei i-au spus ca trebuie sa aseze piesele puzzle-ului pe rand si ca trebuie sa aiba rabdare, Claudia s-a enervat si a spus chiar ca ''se bucura'' ca pierdut punctul. Replica nu a intarziat sa apara, colegii ei spunandu-i ca va pleca in curand acasa. 

Citeste si: Ce a mancat Ruby imediat dupa ce a parasit Survivor Romania! A plecat direct in vacanta, alaturi de iubitul ei! FOTO

Cine este Claudia Rostas

Claudia Rostas este una dintre concurentele din echipa Razboinicilor, de la “Survivor Romania”, o fire ambitioasa, empatica, retrasa, dar si o adevarata luptatoare care a fost supusa, de-a lungul timpului, la adevarate teste dramatice ale vietii. In ciuda experientelor traumatizante prin care a trecut, Claudia si-a pastrat zambetul si increderea in oameni.

Povestea de viata a razboinicei Claudia Rostas, in varsta de 28 de ani, s-ar putea transpune intr-un scenariu dramatic de film.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faimosii de la “Survivor Romania”, mai dezbinati ca oricand! In editia de maine seara telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea concurent eliminat

Inainte de a pleca in Republica Dominicana, pentru a-si testa limitele in competitia „Survivor Romania”, Claudia Rostas a oferit un interviu in care a povestit cele mai grele incercari ale vietii. Abandonata la nastere de parinti, razboinica a ajuns in grija Statului, in institutia care isi capatase denumirea de „Orfelinatul Groazei” de la Beclean, unde fiecare zi era o adevarata lupta pentru supravietuire.

In ciuda tuturor greutatilor intampinate, aceasta si-a pastrat credinta in oameni si in bine. Tanara povesteste despre experienta dramatica traita in orfelinat, amintindu-si despre acea perioada ca o viata traita in „jungla”, cu lipsuri si batai indurate zile intregi.