Claudia, sexy-sateanca, lovitura dupa lovitura! Aurel fuge cand aude ea, in timp ce Costache nu vrea sa o mai primeasca acasa!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 17:25

Claudia, tanara de 20 de ani, din Vaslui, care a facut amor cu doi veri si a ramas insarcinata, a reusit sa socheze telespectatorii emisiunii "WOWbiz" si in aceasta seara.

Aventura Claudiei, sexy-sateanca din Vaslui, a continuat la "WOWbiz", si in aceasta seara, cand aceasta a mers sa-l vada pe Aurel, barbatul pentru care si-a parasit sotul si cei doi copii.
Din pacate, insa, aceasta n-a fost intampinata de Aurel, barbatul pe care isi dorea sa-l vada, ci de mama acestuia.

"Las baiatul aici pana cand vine Aurel. Sa-si vada baiatul. Are maica-sa grija de el.",
a spus tanara, in timp ce a iesit rapid pe usa. Gestul ei, insa, a ajuns la inima femeii, care a insistat ca nu poate sa aiba grija de copil, dar crede ca seamana cu fiul ei.
"Eu nu pot sa am grija de el. Eu nu pot sa am grija de mine, dar de un copil. Seamana cu Aurel. Mie asa mi se pare, dar eu stiu? Nu stiu daca e copilul lui Aurel.",
a mai spus femeia.

La scurt timp, insa, Claudia si-a facut aparitia si s-a enervat teribil atunci cand a vazut ca amantul ei n-a venit sa-si vada copilul: "Nu mai las copilul. Daca nu a venit sa-l vada, ma duc acasa. Pana acum m-a batut la cap sa-si vada baiatul, iar acum fuge? Asta e. Nici n-o sa-l mai vada. A fost prima si ultima sansa. Sunt dezamagita.",
a dezvaluit Claudia.

De cealalta parte, insa, femeia s-a aratat dezamagita de faptul ca Aurel n-a fost acolo sa o primeasca.
"Nu sunt deloc norocoasa. Pana acum imi dadea telefoane, ma voia inapoi, iar acum nu a venit sa-si vada copilul.", a spus Claudia, in timp ce Costache a spus ca varul lui e mult prea lenes si bea mult, nefiind capabil sa poarte de grija unui copil si, mai mult de atat, i-a transmis un mesaj:  "Linisteste-te, Aurele.
Nu mai trimite niciun SMS. Ti-am spus sa nu-ti bati joc de astia doi copii, acum sunt trei. Ai grija si lasa-ne. Ne-ai provocat multa durere.", a incheiat el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?