Claudia și Armin Nicoară, declarații la cald despre nuntă. Cum s-a schimbat viața lor de când sunt soț și soție: „Trebuie să o calci pe mireasă pe picior”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 nov 2022, 23:05

Claudia și Armin Nicoară, declarații la cald despre nuntă. Cum s-a schimbat viața lor de când sunt soț și soție: „Trebuie să o calci pe mireasă pe picior”

Sursa: Instagram

Claudia și Armin Nicoară au făcut nunta în urmă cu doar câteva săptămâni. Cei doi au vorbit deschis despre modul în care relația lor s-a schimbat, mai ales că sunt mereu pe drumuri și nu reușesc să aibă parte de momente soț-soție așa cum ar fi normal.

Claudia și Armin Nicoară au fost invitați în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Aceștia au vorbit despre modul în care relația s-a schimbat de când au făcut nunta, dar și despre o tradiție pe care artistul a urmat-o.

Cum s-a schimbat relația dintre Claudia și Armin Nicoară, după nuntă

„Până acum, Claudia conducea acasă, ea era șefa la noi acasă, eu mă dădeam după ea.

Să vă spun de ce s-a schimbat!

Mi s-a spus «când ajungi la biserică, pe pragul bisericii, trebuie să o calci pe mireasă pe picior». Așa e tradiția. Dacă o calci pe picior, tu vei conduce acasă și soția va asculta de tine. Și vreau să vă spun că, de când s-a întâmplat treaba asta, Claudia e mai calmă, ascultă mai mult de mine”, a spus Armin Nicoară.

„Acum mă gândesc de două ori înainte să mai scot ceva pe gură, m-am dus la biserică”, a completat Claudia.

„Am călcat-o de câteva ori. Prima dată, am zis că poate nu se pune, hai și a doua oară, după aia, când am ieșit din biserică, din nou, încă o dată.

Citeste si: Cum refuză Antonio Pican o fată atunci când devine prea insistentă: „Mi se pare copilăresc”. Artistul a vorbit, în exclusivitate, și despre cum își gestionează banii

Noi, înainte de nuntă, chiar am fost la notar și am făcut contractul acela prenupțial. Toate cuplurile ar trebui să facă treaba asta. Noi banii îi aducem, eu îi aduc, ea îi aduce. Cel mai bine cred eu că este, dacă se întâmplă ceva în viața asta... eu cred că este cel mai bine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Este foarte liniștită, pentru că eu vreau să-mi cumpăr o mașină, ea vrea să-și cumpere altceva, nu ne deranjăm, nu ne certăm că de ce ai cumpărat, că de ce ai făcut. Așa, trăim bine merci”, a mai spus artistul.

Ce rugăminte a avut Armin Nicoară la Claudia

Armin Nicoară a recunoscut că a rămas cu gustul mâncărurilor de acasă, motiv pentru care îi cerea Claudiei să facă anumite feluri de mâncare.

Soția artistului a recunoscut că nu le are cu ale bucătăriei, dar, pentru el, a încercat să îi satisfacă poftele, încercând să gătească așa cum el este învățat să mănânce.

Mai mult decât atât, din cauza faptului că au un program foarte încărcat, cei doi nu au timp să gătească, motiv pentru care și-au simplificat viața.

Citeste si: Juno, de vorbă cu Alexandra Ungureanu! Ce perioadă de cotitură i-a schimbat acestuia viața. Declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”

Cei doi preferă să comande mâncare, încât nu au nici timp să gătească și nici nu pot face cumpărături prea multe, deoarece stau prea puțin acasă și nu au când să le consume.