Claudia, victima propriilor stangacii la “Supermodels by Catalin Botezatu”

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 ian 2017, 10:19

De la saptamana la saptamana, elevii lui Catalin Botezatu raman tot mai putini in casa “Supermodels”. Ieri, a venit randul Claudiei Tomozei sa paraseasca show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”.

De pe margine totul pare mai usor, iar concurentii au criticat  in detaliu fiecare scapare a colegilor la sedinta foto care avea sa le decida soarta pentru aceasta saptamana. “Nu are atitudine”, spune Gabriela Prisacariu despre Claudia Tomozei, care se scuza la randu-i: “A fost pentru prima oara cand am pozat alergand. Nu am experienta in modelling. Nu reuseam sa ma concentrez: nu stiam daca trebuie sa fiu atenta la expresia fetei sau la felul in care merg.

Nu a fost usor!”

Comentariile venite din partea celor indreptatiti sa o faca au scos in evidenta scaparile, stangaciile concurentilor. Fotograful Marius Baragan si-a exprimat fara menajamente nemultumirea la adresa prestatiei Claudiei, din timpul sedintei foto: “Foarte neinspirata, foarte seaca; nu asa trebuie sa se poarte un adevarat model”.

Amfitrionul show-ului a incercat sa inteleaga atitudinea Claudiei: “Pare putin aeriana, este intr-o alta lume.

Probabil este afectata de rautatile celorlati din  casa, dar asta nu o scuteste de faptul ca nu reuseste sa se concentreze.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Reprosurile lui Botezatu la adresa Claudiei au devenit virulente dupa ce a vazut produsul finit: “Prima fotografie este "fata".

Nu vad nimic; nu expresie, nu te joci cu camera foto, nu ai niciun flirt cu aparatul foto”. Nici Carmen nu a fost ferita de criticile dure din partea lui Botezatu: “Daca a fost ceva mai enervant La Craiova, aceea ai fost tu. Fotografia a fost oribila, iar in cea de la Castelul Fermecat pozai de zici ca asteptai autobuzul!”

Inaintea deciziei de eliminare, Catalin Botezatu a venit cu argumente pro si contra pentru fiecare concurent, pentru ca in final vorbele mentorului sa cada ca un trasnet asupra Claudiei Tomozei care a izbucnit in plans

la auzul verdictului. “ Pleaca acasa, acum, si isi face bagajele, Claudia”, i s-a adresat Catalin Botezatu.